Η αγωνιστική κίνηση του Σαββατοκύριακου στην Αίγινα.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των ομάδων του νησιού μας σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Την Κυριακή η ΑΕ Σαρωνικός φιλοξενεί τον Ήφαιστο στις 14.30, ενώ το εφηβικό τμήμα του συλλόγου παίζει στο Ρέντη με τον ΑΟ Πειραιά το Σάββατο στις 11.30. Στο μπάσκετ ο Σαρωνικός ταξιδεύει στη Σαλαμίνα, και θα αναμετρηθεί με το Τελαμώνα την Κυριακή στις 13.30, ενώ το παιδικό τμήμα θα φιλοξενήσει τον Απόλλων Πειραιά το Σάββατο στις 12.00.


Η ΑΕ Σαρωνικός μετά το σπουδαίο διπλό της περασμένης Κυριακής (3-2 την Ελλάς Ποντίων) φιλοξενεί για τη 10η αγωνιστική του Πειραιά τον Ήφαιστο. Η ομάδα του Γιώργου Γκοβερίνου προετοιμάζεται για το παιχνίδι αυτό και όπως όλα δείχνουν ο νεαρός τεχνικός θα έχει όλους τους αθλητές του στη διάθεσή του. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή και θα ξεκινήσει στις 14.30. Στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα της Δ' ΕΣΚΑΝΑ, ο Σαρωνικός δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα του Τελαμώνα στη γειτονική Σαλαμίνα. Ο τεχνικός Πέτρος Καρβούνης ετοιμάζει την ομάδα του στο νέο προπονητήριο (κλειστό) και ευελπιστεί σε μια καλή εμφάνιση των παικτών του και γιατί όχι στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Ο Σαρωνικός την προηγούμενη αγωνιστική δεν έπαιξε καθώς το παιχνίδι με το Λέοντα Μοσχάτου αναβλήθηκε λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην Αίγινα.
Το παιδικό τμήμα της κας Χριστίνας Τούση φιλοξενεί το Σάββατο (12.00) τον Απόλλων Πειραιά και έχει σαν στόχο μία ακόμη νίκη ώστε να συνεχίσει το αήττητο στο παιδικό πρωτάθλημα. Τέλος το τμήμα mini μπάσκετ του Σαρωνικού, αγωνίζεται το Σάββατο στις 10.30 με τον Ολυμπιακό Πειραιώς στην Αίγινα.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png