Ο Σαρωνικός ανακοίνωσε την υποστήριξή του προς το Σύλλογο "Αίγινα Εθελοντής".

Μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία, ανακοίνωσε χθες, για το τμήμα μπάσκετ της Α.Ο.Α. Σαρωνικός, ο Α΄αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κύριος Παναγιώτης Βέρδης, τη στήριξη του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής". Είναι χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε ο κ. Βέρδης στον Σταύρο Ρωπαΐτη: "Εμείς όλοι στο Σαρωνικό, κάθε μέρα που περνάει, συνωμοτούμε με τα παιδιά να κάνουμε τον κόσμο λίγο καλύτερο. Πήραν μια απόφαση τα παιδιά και οι προπονητές, να στηρίξουν τον "Αίγινα Εθελοντής", που πραγματικά κάνει ένα αξιέπαινο έργο στο νησί μας. Κι εμείς θα είμαστε δίπλα τους και στο 4ο Camp με τα παιδιά και σε όλη την αγωνιστική δράση του συλλόγου μας όλη τη σεζόν".

Συμπλήρωσε επίσης ότι: "Γινόμαστε αγγελιοφόρος χαράς, μπορούν να φέρουν εδώ τα τρόφιμα και τα ρούχα και τα παιδιά στο τέλος θα τα παραδώσουν στον "Αίγινα Εθελοντής". Η προσπάθεια αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης διοίκησης του Σαρωνικού στο πλαίσιο της κοινωνικής δράσης που είχε αναπτύξει.

Δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για αυτή την πρωτοβουλία η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Αθηνά Πυρουνάκη η οποία δήλωσε: "Η χαρά είναι τεράστια για εμάς, δεν μπορείτε να το φανταστείτε τι νιώθουμε, όταν μας πλησιάζουν άνθρωποι που θέλουν να μας στηρίξουν με οποιαδήποτε τρόπο. Εδώ βέβαια ερχόμαστε για δεύτερη φορά. Και πέρυσι μας είχαν καλέσει και είχαν μαζευτεί και τότε πάρα πολλά τρόφιμα. Η ιδέα αυτή είναι καταπληκτική, που σημαίνει ότι μεγαλώνει η ομάδα που τρέχει για τον κόσμο της Αίγινας. Εξακολουθούμε να στηρίζουμε 160 οικογένειες του νησιού, που αντιστοιχούν περίπου σε 560 άτομα".

Ο κύριος Βέρδης παρουσίασε επίσης την επίσημη φανέλα του συλλόγου, την οποία την χάρισε στην κυρία Αθηνά Πυρουνάκη. Ανάμεσα σε όλα αυτά, βρίσκεται σε εξέλιξη το 4ο Camp της ομάδας που θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Αυγούστου, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του προπονητικού team.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png