Ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3on3 του Σαρωνικού. Ξεκινούν οι προπονήσεις για το mini και το παιδικό τη Δευτέρα. Μιλούν οι προπονητές Γιαννόπουλος και Κοιλάκου.

"Ήταν μία εξαιρετική διοργάνωση με την υπογραφή του Γιάννη Ρετσίνα και της Έθελ Γαλάρη. Μεγάλη συμβολή είχε ο κόουτς Γιώργος Γιαννόπουλος και Έφη Κοιλάκου. Τους ευχαριστούμε πολύ", είπε ο αρμόδιος για θέματα μπάσκετ αντιπρόεδρος του Σαρωνικού κύριος Πάνος Βέρδης μιλώντας στο Aegina Portal, λίγο πριν την ολοκλήρωση του τελικού της κατηγορίας "open", ο οποίος σηματοδότησε και την ολοκλήρωση του διήμερου τουρνουά.

Οι ομάδες που έφτασαν στους ημιτελικούς και τελικούς ήταν στον μικρό τελικό: Κουνάδης, Τζίτζης Στέλιος, Μπούργος, Σπαρρής οι οποίοι και κατέκτησαν την 4η θέση και οι: Τζίτζης Νικ. Γκίκας, Ρακίπι οι οποίοι κατέκτησαν την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στο τελικό οι δύο ομάδες που αναμετρήθηκαν ήταν οι Βουλγαράκης Π. Βογιατζόλου, Βουλγαράκης Κ. Αθανασιάδης, που κατέκτησαν τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο και οι νικητές Πάνο, Κόγιας, Κιούκης, που εκτός από την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, έλαβαν ως έπαθλο το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ. Τέλος στην κατηγορία των under 16 η νικήτρια ομάδα ήταν αυτή των: Βουλγαράκη, Μαρίνου και Κουκούμη.

Τους αγώνες της κατηγορίας "open" καθώς και τους τελικούς "under 16" διαιτήτευσε ο αξιολογημένος διαιτητής εθνικών κατηγοριών κύριος Βασίλης Φασόλης. Ένα φραστικό επεισόδιο που σημειώθηκε στον τελικό, "άναψε τα αίματα", αλλά τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε μετά την κατευναστική παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Μετά το τουρνουά η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει τις προπονήσεις των τμημάτων mini και παιδικών την Δευτέρα 29 Αυγούστου. Στόχος του μπασκετικού  Σαρωνικού είναι η δημιουργία μιας ομάδας από την αρχή, που θα στηριχθεί πάνω σε σωστές βάσεις.

Ο νέος τεχνικός των υποδομών του Σαρωνικού Γιώργος Γιαννόπουλος, μιλώντας στο Aegina Portal, κάλεσε τα παιδιά του νησιού: "Κι εγώ με τη σειρά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Σαρωνικού, για την έναρξη της συνεργασίας. Οι προπονήσεις ξεκινούν τη Δευτέρα 29 Αυγούστου και θα ήθελα να καλέσω όλα τα παιδιά της Αίγινας, να δοκιμάσουν αυτό το όμορφο άθλημα που λέγεται μπάσκετ". Έχοντας 8ετή εμπειρία στις υποδομές του Πορφύρα, νιώθει ως μεγάλο κίνητρο την απόφαση του Σαρωνικού να δημιουργήσει την ομάδα μπάσκετ του Σαρωνικού σε σωστές βάσεις.

Η προπονήτρια Έφη Κοιλάκου, θέλησε κι αυτή να ευχαριστήσει τη διοίκηση του Σαρωνικού και τον Γιώργο Γιαννόπουλο, για την ευκαιρία που της δόθηκε να συμμετέχει στην ομάδα και παρουσίασε έναν ακόμη στόχο που θα υλοποιήσει φέτος ο μπασκετικός Σαρωνικός, για την ανάπτυξη και προώθηση του μπάσκετ στην Αίγινα:  "Ο σκοπός και αυτό που θα αναλάβω εγώ να τρέξω, είναι να απλωθεί η ομάδα σε όλη την περιφέρεια της Αίγινας, ούτως ώστε όλα τα παιδιά που είναι στην Αίγινα, να έχουν δικαίωμα στην άθληση, με ότι σημαίνει αυτό". Και η Έφη Κοιλάκου προέρχεται από τον Πορφύρα, με εμπειρία σε όλα τα τμήματα από υποδομές μέχρι τη γυναικεία ομάδα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png