Ερμής Πειραιά - Α.Ο.Α. Σαρωνικός 38-79. Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία, το παιδικό τμήμα του Σαρωνικού επικράτησε με 79-38 του Ερμή Πειραιά στο ανοικτό της Φρεαττύδας. Η αναμέτρηση δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής, με τους γηπεδούχους να διαθέτουν μια άκρως νεανική ομάδα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι της Αίγινας να ελέγξουν πλήρως το ματς, με το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται φυσιολογικά. Ο νεαρός τεχνικός των νησιωτών, είχε την ευκαιρία να 'ρίξει' στο παιχνίδι αρκετούς νεαρούς αθλητές, οι οποίοι πήραν τις απαιτούμενες εμπειρίες, εν όψει μάλιστα του αντίστοιχου τουρνουά της ηλικίας τους.Χαρακτηριστικό όλων ο διψήφιος αριθμός πόντων πέντε καλαθοσφαιριστών. Πρώτος σκόρερ ο Παναγιώτης Κανάκης με 14 πόντους για να ακολουθήσουν οι Ζαχαρίου, Κορορός και Δημήτρης Κανάκης με 12.Τα δεκάλεπτα 12-26, 10-18, 8-12 και 8-23.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal


Α.Ο.Α Σαρωνικός (Γιαννόπουλος): Κρητικός 2, Στάθης Ηλίας του Στάθη 4, Κατσούλης, Στάθης Ηλίας του Νεκτάριου 4, Ζαχαρίου 12, Κορορός 12, Κανάκης Δημ. 12, Μαρμαρινός 7, Κανάκης Παν. 14, Κουμπενάς 12.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png