Οι αγώνες των τμημάτων υποδομής του Παναιγιναϊκού.

Γράφειο ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή αντίσταση το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού, επιβλήθηκε με 60-30 των Κυρίαρχων Παλαιάς Κοκκινιάς. Οι φιλοξενούμενοι πέραν του α' δεκαλέπτου (σκορ 10-10), δεν απείλησαν ιδιαίτερα την ομάδα του Σπύρου Κάτσα, με αποτέλεσμα η διαφορά στο σκορ όσο περνούσε η ώρα, όλο και αυξανόταν. Οι 'κόκκινοι' της Αίγινας παρ' όλο τα προβλήματα απουσιών (Χρήστου και Πετρίτης δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού), έκαναν ότι ήθελαν τον αντίπαλο και έφτασαν ξεκούραστα στην νίκη. Ο νεαρός προπονητής έδωσε την ευκαιρία σε όλους τους αθλητές του να αγωνιστούν, με τους τελευταίους να δείχνουν έτοιμοι για όποτε τους χρειαστεί. Στα μέσα του β' δεκαλέπτου ο Χάρης Μαρίνος τραυματίστηκε, με τον νεαρό play maker να συνεχίζει στο γ' περίοδο χωρίς προβλήματα. Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Βουλγαράκης με 19 πόντους για να ακολουθήσει ο Κώτσης με 11 και 1 τρίποντο. Τα δεκάλεπτα 10-10, 17-10, 12-8 και 21-2.

Παναιγιναϊκός (Κάτσας): Γκούρι 4, Αβντουλάι 5, Μαρίνος 2, Χρήστου, Κουκούμης 2, Κάσσης 6, Σαραντόπουλος, Βουλγαράκης 19, Κώτσης 11 (1), Ροδίτης 2, Στρατηγός 4, Σάββας, Καλαμάκης 5.

Με νίκη συνέχισαν και οι κορασίδες του Παναιγιναϊκού, οι οποίες επικράτησαν με 40-38 του Πορφύρα στο ανοικτό της Αίγινας. Σε ένα πραγματικά πολύ όμορφο από άποψη θεάματος παιχνίδι, οι δύο ομάδες έδειξαν αρκετά καλά στοιχεία στο παιχνίδι τους, με την ομάδα του Παναιγιναϊκού να παίρνει την νίκη στο τέλος. Το ματς ήταν ντέρμπι από την αρχή με το α' δεκάλεπτο να λήγει 9-7 για τους γηπεδούχους, με τον Πορφύρα να ανακάμπτει στην συνέχεια. Το 8-10 των φιλοξενούμενων στην β' περίοδο, έστειλε τις δύο ομάδες ισόπαλες στο ημίχρονο με 17-17 με το ντέρμπι να έχει και συνέχεια. Στην γ' περίοδο οι αθλήτριες του νησιού μπήκαν πιο δυνατά με αποτέλεσμα να προηγηθούν με την συμπλήρωση 30 λεπτών στον αγώνα με 29-23. Στο δ' δεκάλεπτο όμως, οι φιλοξενούμενες είχαν την απάντηση με τα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού να είναι δραματικά. Τελικά οι κυανοκίτρινες της Αίγινας δείχνοντας την απαιτούμενη ψυχραιμία πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, σε μια αναμέτρηση που πέρα του αστείρευτου ταλέντου και των δύο ομάδων, κυριάρχησε και η ένταση αφού σχεδόν σε όλο τον αγώνα, οι δύο αντίπαλοι ήταν κοντά στο σκορ. Τα δεκάλεπτα 9-7, 8-10, 12-6 και 11-15.

Παναιγιναϊκός: (Φ.Τζίτζης): Μοίρα 2, Μπόγρη 6 (1), Καλέμι, Παντελάρου Νάσια, Παντάκ 10 (2), Βλάχου, Καρατζά, Παντελάρου Μαριάννα, Ξηροτύρη 9, Τζουρά 11, Ζαχαρίου 2.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png