Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων υποδομής του Παναιγιναϊκού.

Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.

Εύκολη επικράτηση για το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του Σπύρου Κάτσα επικράτησε των Κυρίαρχων Παλαιάς Κοκκινιάς με 79-27 εκτός έδρας, με το σκορ να μην αντέχει ιδιαίτερη κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων ήταν τεράστια. Από το πρώτο κιόλας λεπτό η διαφορά ποιότητας των δυο ήταν εμφανής, με τους νησιώτες να κυριαρχούν πλήρως. Πρώτος σκόρερ των κόκκινων της Αίγινας ο Βουλγαράκης με 32, για να ακολουθήσει ο Γκούρι με 22. Από την άλλη η άκρως νεανική ομάδα των Καμινίων προσπάθησε όσο μπορούσε να φανεί ελαφρώς ανταγωνιστική, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Τα δεκάλεπτα 10-19, 5-14, 0-21 και 12-25.
Παναιγιναικός (Κάτσας): Βουλγαράκης 32, Γκούρι 22, Αβντουλάι 8, Στρατηγός 7, Κώτσης 5, Μαρίνος 5, Πετρίτης, Κάσσης.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Άλλη μια νίκη πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους οι κορασίδες του Παναιγιναϊκού οι οποίες επικράτησαν με 43-32 του Πορφύρα εκτός έδρας για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Τα νεαρά κορίτσια του Γιώργου Γκίκα (απών ο Φίλιππος Τζίτζης) σε έναν αγώνα που έγινε στο ανοικτό γήπεδο του Πορφύρα, αφού πρώτα ξεπέρασαν το πολύ κρύο που επικρατούσε, κατάφεραν να φύγουν με το διπλό χωρίς να δυσκολευτούν ιδιαίτερα. Το α' δεκάλεπτο ήταν αναγνωριστικό, με το 4-4 να γίνεται 17-19 στην β' περίοδο. Στο γ' δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενες προηγήθηκαν με το ισχνό 26-23. Στο δ' δεκάλεπτο τα νεαρά κορίτσια του Παναιγιναϊκού πάτησαν γκάζι, και χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο, πήραν την νίκη με 43-32. Εξαιρετική απόδοση από τις Ζαχαρίου και Σοφιανού, οι οποίες πέραν από την παραγωγικότητά τους στην επίθεση, ήταν κυρίαρχες στα ριμπάουντ. Επίσης εξαιρετική για ακόμα ένα ματς η Τζουρά, με την νεαρή Βλάχου να 'κλέβει' της εντυπώσεις. Θετική και η παρουσία της Μπόγρη. Τα δεκάλεπτα 4-4, 13-15, 6-7 και 9-17.


Παναιγιναϊκός (Γκίκας): Τζουρά 9, Ζαχαρίου 11, Μπόγρη 8, Σοφιανού 7, Ξυροτήρη, Παντάκ 4, Μοίρα 2, Χαλδαιάκη, Βλάχου. 
Την πρώτη του ήττα μετά από 5 συνεχόμενες νίκες γνώρισε το προμίνι του Παναιγιναϊκού, το οποίο ηττήθηκε με 55-45 από την Δραπετσώνα εντός έδρας. Το συγκρότημα του Φίλιππου Τζίτζη σε ένα ματς διαφήμιση του μπάσκετ για τέτοιες ηλικίες, δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, κόντρα σε μια ομάδα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Η ομάδα της Δραπετσώνας πήρε από την αρχή το ισχνό προβάδισμα, στην συνέχεια ήρθε η αντεπίθεση των γηπεδούχων, οι οποίοι έμειναν από δυνάμεις στο δ' δεκάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν δίκαια στην νίκη με 55-45. Τα δεκάλεπτα 13-17, 9-10, 10-7 και 13-21.


Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Άρσος, Μακρογιάννης 7 (1), Πιπίνης 4, Καλομοίρης 9, Μποτσίβαλης, Καλαμάκης 15, Γκρινέζος, Τζίτζης 8, Αλυφαντής, Πετρίτης 2.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png