Κυρίαρχοι Παλαιάς Κοκκινιάς - Παναιγιναϊκός 91-65. Για το εξ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Βαριά ήττα για τον Παναιγιναϊκό στο εξ αναβολής ματς της 5ης αγωνιστικής της Δ' ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα ηττήθηκε με 91-65 από τους Κυρίαρχους Παλαιάς Κοκκινιάς, ένα ματς το οποίο διεξήχθη μετά από σχεδόν δύο μήνες. Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για την 31η Οκτωβρίου αλλά υπήρξε διακοπή λόγω επίθεσης αγνώστου ανδρός προς τον προπονητή των νησιωτών Δημήτρη Καρανδρέα. Η αναμέτρηση βρισκόταν στο 2ο λεπτό, όταν άγνωστος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρου, και με άγριες διαθέσεις προς τον νεαρό τεχνικό του Παναιγιναϊκού.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Ο coach των νησιωτών ο οποίος δέχθηκε πολλά χτυπήματα βρέθηκε αιμόφυρτος στο παρκέ, με το ματς όπως είναι φυσιολογικό να διακόπτεται. Η διοργανώτρια αρχή είχε αποφασίσει την επανάληψη του αγώνα, τον οποίο όρισε στις 4 Ιανουαρίου. Η αναμέτρηση διεξήχθη χωρίς προβλήματα, με την ομάδα των Κυρίαρχων να εκμεταλλεύεται τον ελλειπή Παναιγιναϊκό και να φτάνει άνετα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Η ομάδα της Αίγινας αγωνίστηκε με μόλις 8 καλαθοσφαιριστές με τους απόντες να είναι απολύτως δικαιολογημένοι. Το έργο της νησιώτικης ομάδας όπως αναμενόταν ήταν εξαιρετικά δύσκολο, καθώς πέραν από τις απουσίες είχε να αντιμετωπίσει και μια άκρως δυνατή ομάδα.

Οι κίτρινοι της Κοκκινιάς ήταν πραγματικοί Κυρίαρχοι του παιχνιδιού και έφτασαν ξεκούραστα στο 91-65, φτάνοντας έτσι τις 9 νίκες σε 11 αγώνες. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι υπέπεσαν στην 5η τους ήττα, ενώ έχουν και 6 νίκες. Μεγάλος πρωταγωνιστής των γηπεδούχων ο Παπαδόπουλος με 30 πόντους με 6 τρίποντα, ενώ για τους νησιώτες, διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Χαρατσής ο οποίος σημείωσε 17 (2) και Κάτσας με 12 (1).

Πλέον η ομάδα της Αίγινας κινείται στην κανονική ροή του πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Δημήτρη Καρανδρέα αντιμετωπίζει τον Προφήτη Ηλία στο κλειστό των Καμινίων, την Κυριακή στις 14.00. Η αναμέτρηση διεξάγεται στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής. Παναιγιναϊκός (Καρανδρέας, Ποτόσογλου): Ψωμιάδης 4, Γκίκας 8, Χαρατσής 17 (2), Κάτσας 12 (1), Ξυδούς 7, Στρατηγός 4, Τζίτζης 4, Χαρτοφύλαξ 9 (1).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png