Το αγωνιστικό διήμερο των τμημάτων υποδομής του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Άνετη επικράτηση για τις κορασίδες του Παναιγιναϊκού στο σαββατιάτικο παιχνίδι με την Μάνδρα εκτός έδρας. Τα νεαρά κορίτσια του Γιώργου Γκίκα επικράτησαν με 49-33, παίζοντας κατά διαστήματα ολοκληρωτικό μπάσκετ. Η διαφορά ποιότητας των δύο ομάδων φάνηκε από το 1ο κιόλας δεκάλεπτο, με τις φιλοξενούμενες να προηγούνται με 15-4. Στην β' περίοδο οι ομάδα της Μάνδρας προσπάθησε να φανεί κάπως ανταγωνιστική, εν μέρη τα κατάφερε αλλά η παρουσία όμως των αθλητριών της Αίγινας ήταν εξαιρετική. Το ημίχρονο βρήκε μπροστά τον Παναιγιναϊκό με 35-22 με την συνέχεια να δίνει το δικαίωμα στον νεαρό προπονητή των φιλοξενούμενων να χρησιμοποιήσει όλες τις αθλήτριες που είχε στην διάθεσή του. Το τελικό 49-33 για την ομάδα του νησιού κρίνεται απόλυτα δίκαιο, με τον Παναιγιναϊκό παρά τις απουσίες (Παντάκ, Λορέτζο, Ζαχαρίου) να είναι απολαυστικός. Τα δεκάλεπτα 4-15, 18-20, 6-6, 5-8.

Παναιγιναϊκός (Γκίκας): Μοίρα Μαρία 7, Μπόγρη Μαρία 12, Σοφιανού 2, Χαλδαιάκη, Ξυροτήρη 7, Τζουρά 21, Βλάχου.

Την ήττα με 53-45 από την Προοδευτική γνώρισε το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα του νησιού αν και βρισκόταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς μπροστά στο σκορ, προδόθηκε στο τέλος από την κούραση, αφού οι προπονήσεις λόγο κακών καιρικών συνθηκών ήταν ελάχιστες. Στα αγωνιστικά, το ξεκίνημα του παιχνιδιού στο κλειστό του Κορυδαλλού, βρήκε τους γηπεδούχους σε καλύτερη κατάσταση, με το τέλος της α' περιόδου να τους βρίσκει μπροστά με 11-7. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση στο β' δεκάλεπτο, με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρει την ομάδα του Παναιγιναϊκού προηγούμενη με 27-25. Το ματς πλέον πήρε τον απόλυτο χαρακτήρα του ντέρμπι, με τους νησιώτες όμως να οδηγούν την κατάσταση αν και με ισχνό προβάδισμα. Το γ' και το δ' δεκάλεπτο ουσιαστικά έκρινε την τελική έκβαση του αγώνα, αφού οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των νησιωτών, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 53-45. Τα δεκάλεπτα 11-7, 14-20, 15-10 και 13-8.

Παναιγιναϊκός (Μαρίνος): Χρήστου 14, Βουλγαράκης 8, Γκούρι 8, Μαρίνος 6, Στρατηγός 3, Αβντουλάϊ 2, Κάσσης 2, Κότσης 2, Πετρίτης, Καλαμάκης.

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας, ο Πανιώνιος επικράτησε με 53-49 του Παναιγιναϊκού για το πρωτάθλημα προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τις πολλές απουσίες των γηπεδούχων, και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα. Τα δεκάλεπτα 15-16, 10-17, 11-10 και 13-10. Από τους γηπεδούχους διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Καλαμάκης με 17 και Μακρογιάννης με 13.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Άρσος 1, Μακρογιάννης 13, Κορναράκης 2, Κατσούλης, Μποτσιβάλης Π, Καλέας 2, Καλαμάκης 17, Γκρινέζος 1, Μποτσιβάλης Γ. 6 (1), Αλυφαντής 5, Πιπίνης 2.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png