Παναιγιναϊκός-Γ.Α.Σ. Μάνδρας 33-35. Για την 16η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑΝΑ Γυναικών.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 35-33 από την Μάνδρα γνώρισαν οι γυναίκες του Παναιγιναϊκού για την 16η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑΝΑ. Η αναμέτρηση των Μεθάνων είχε για τους δύο αντιπάλους δύο πρόσωπα. Στα δύο πρώτα δεκάλεπτα οι κυανόλευκες της Αίγινας έλεγχαν πλήρως, με την συνέχεια όμως να ανήκει στην ομάδα των δυτικών προαστίων. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την ομάδα του Ποτόσογλου, η οποία πήρε το προβάδισμα από την αρχή. Με όπλο την συνοχή στην επίθεση, οι γυναίκες του νησιού προηγήθηκαν 11-9 στο α' δεκάλεπτο και 22-13 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως οι φιλοξενούμενες μπήκαν αποφασισμένες να γυρίσουν της εις βάρος τους κατάσταση, και αφού πρώτα εγκλώβισαν τον αντίπαλο στην άμυνα, κατάφεραν με σκορ 12-5 να μειώσουν σε 27-25, φέρνοντας το ματς πάλι σε επίπεδα ντέρμπι.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο δ' δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό, ενώ 22 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Το σκορ στο σημείο εκείνο ήταν 34-33 για την Μάνδρα, με την Παπασωτηρίου να χρεώνεται επιθετικό φάουλ, εντελώς λανθασμένη απόφαση σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παναιγιναϊκού. Όπως υποστήριξαν το φάουλ ήταν καθαρά αμυντικό, με τον διαιτητή να επιμένει στην απόφασή του. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο τεχνικός των νησιωτών να χρεωθεί με τεχνική ποινή για διαμαρτυρία, με τις φιλοξενούμενες να ευστοχούν στην βολή της τεχνικής ποινής, και να φτάνουν την διαφορά στο +2 (33-35). Στην συνέχεια οι αθλήτριες του Παναιγιναϊκού προσπάθησαν με σουτ έξω από τα 6.75 να ξαναπάρουν το προβάδισμα, αλλά και στις δύο περιπτώσεις αστόχησαν με την ομάδα της Μάνδρας να φτάνει τελικά στο σπουδαίο διπλό.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, οι 17 χαμένες βολές του Παναιγιναϊκού, αλλά και η απουσία της Σοφίας Ουκτέμπορ. Η ταλαντούχα αθλήτρια του Παναιγιναϊκού τραυματίστηκε στο γόνατο την περασμένη αγωνιστική, και δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της στο συγκεκριμένο ματς. Τα δεκάλεπτα 11-9, 11-4, 5-12, 6-10.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός θα φιλοξενηθεί από τον Κορυδαλλό.

Παναιγιναϊκός (Ποτόσογλου): Γκοτσούλια 3 (1), Μπακομήτρου Ηρακλεία 3 (1), Μπακομήτρου Ράνια, Παπασωτηρίου 15, Λούβαρη, Κλήμη, Μπόγρη Μαρίνα 6, Τζουρά, Βασιλακοπούλου 6 (1), Στουραϊτη, Σοφιανού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png