Το αγωνιστικό διήμερο του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 55-49 από τον Α.Ο. Βάρης γνώρισε ο Παναιγιναϊκός στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Η αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό των Μεθάνων ήταν αμφίρροπη για σχεδόν 30 λεπτά, με την νησιώτικη ομάδα να προδίδεται τόσο από τις πολλές απουσίες όσο και από την κούραση αλλά και τα φάουλ που χρεώθηκαν στον αγώνα οι αθλήτριες του Παναιγιναϊκού στο σημείο εκείνο. Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες πόντο-πόντο, με την Βάρη να προηγείται στο α' δεκάλεπτο με το ισχνό 11-10. Ο ελλιπής Παναιγιναϊκός παρά τα προβλήματα κατάφερε να προηγηθεί στο ημίχρονο με 26-22 έχοντας σε μεγάλη μέρα τις Βασιλακοπούλου και Παπασωτηρίου, με την Μαρίνα την Μπόγρη να είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Το γ΄δεκάλεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τις γηπεδούχες, οι οποίες κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι την λήξη της περιόδου. Η δ' περίοδος ξεκίνησε με τον Παναιγιναϊκό μπροστά με 38-37, με την εικόνα του ματς να αλλάζει σημαντικά. Με τις Μαρίνα Μπόγρη και Ειρήνη Βασιλακοπούλου φορτωμένες με 4 φάουλ, η ομάδα του Ποτόσογλου προσπάθησε να παίξει πιο συντηρητικά στα μαρκαρίσματα, με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτεί η ομάδα των ανατολικών προαστίων και να πάρει κεφάλι στο σκορ, το οποίο κράτησε ως το τέλος. Από την νησιώτικη ομάδα η οποία είχε 12 άστοχες ελεύθερες βολές, πρώτη σκόρερ ήταν η Βασιλακοπούλου με 22 (2) για να ακολουθήσουν οι Παπασωτηρίου με 14 (1) και Μαρίνα Μπόγρη με 9. Τα δεκάλεπτα 10-11, 16-11, 12-15,11-18.

Παναιγιναϊκός (Ποτόσογλου): Βεργή 1, Μπόγρη Μαρία 2, Σοφιανού 2, Παπασωτηρίου 14 (1), Μπόγρη Μαρίνα 9, Βασιλακοπούλου 22 (2), Ξυροτήρη, Τζουρά.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής του πρωταθλήματος προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ η Δραπετσώνα επικράτησε με 65-54 του Παναιγιναϊκού, σε ένα ματς στο οποίο οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ. Το παιχνίδι του κλειστού της Δραπετσώνας βρήκε τους γηπεδούχους να ξεκινάνε ιδανικά και να προηγούνται στο δεκάλεπτο με 19-11. Στην β' περίοδο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ακολουθήσουν αλλά η άκρως ποιοτική ομάδα της Δραπετσώνας δεν το επέτρεψε. Οι γηπεδούχοι κρατούσαν το σκορ σε ασφαλή επίπεδα, με την νησιώτικη ομάδα να δείχνει καλά στοιχεία, αλλά να μη μπορεί το κάτι παραπάνω, κυρίως λόγο της δυναμικότητας του αντιπάλου. Το ημίχρονο βρήκε την Δραπετσώνα μπροστά με 36-25 με τους καλαθοσφαιριστές του Φίλιππου Τζίτζη να προσπαθούν βγάζοντας κάποιες καλές φάσεις να μειώσουν τη διαφορά. Η αγωνιστική όμως ανωτερότητα των κόκκινων έκρινε την τελική έκβαση του αγώνα, με το 65-54 να κρίνεται δίκαιο. Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Μακρογιάννης και Καλαμάκης, οι οποίοι σημείωσαν 15 και 10 πόντους αντίστοιχα. Τα δεκάλεπτα 19-11, 17-14, 14-15, 15-14.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Μακρογιάννης 15, Καλομοίρης 9, Κουτσούκης, Καλέας 3, Πετρίτης 6, Καλαμάκης 10, Γκρινέζος, Μποτσιβάλης Γ. 3, Τζίτζης 2, Αλυφαντής 6, Κατσούλης, Τάφα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png