Α.Ο.Ν. Αργυρούπολης-Παναιγιναϊκός 106-38. Για την 24η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑΝΑ Γυναικών.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 106-38 από την πρωτοπόρο Αργυρούπολη, γνώρισε χθες ο Παναιγιναϊκός για την 24η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας των Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του coach Ποτόσογλου σε ένα ματς ουσιαστικά εκτός προγράμματος αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων είναι μεγάλη, παρουσιάστηκε με ένα νεανικό σχήμα για ακόμα ένα ματς, με τις νεαρές αθλήτριες του νησιού να εντυπωσιάζουν. Η αναμέτρηση του νέου κλειστού της Αργυρούπολης δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς η ομάδα των Νοτίων Προαστίων υπερέχει σε όλα και φιγουράρει στην 1η θέση με 46 βαθμούς, με 22 νίκες και μόλις 2 ήττες.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Οι γηπεδούχες μπήκαν από την αρχή με σκοπό να τελειώσουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα την υπόθεση νίκης, και προηγήθηκαν με 34-6 στο 10λεπτο. Ίδιο σκηνικό και στην β' περίοδο, με τις γηπεδούχες να παίζουν ολοκληρωτικό μπάσκετ με αποτέλεσμα να φτάσουν την διαφορά στο +45 (61-16) στο τέλος του ημιχρόνου. Η διαφορά κλάσης των δύο μονομάχων η οποία ήταν εμφανής από το ξεκίνημα, συνεχίστηκε και στο γ' δεκάλεπτο με την ομάδα της Αργυρούπολης να αυξάνει την διαφορά. Η δ' περίοδος ξεκίνησε με τον ΑΝΟΓ στους +65, με το 106-38 να είναι το τελικό σκορ. Από την πρωτοπόρο Αργυρούπολη ξεχώρισαν οι Καλογεροπούλου και Παναγιωτονάκου, οι οποίες πέτυχαν από 26 πόντους. Από τον Παναιγιναϊκό πρώτη σκόρερ ήταν η Παπασωτηρίου με 10π, με τις νεαρές Ξηροτύρη (2π), Τζουρά (9π), Σοφιανού (8π) και Μαρία Μπόγρη να εντυπωσιάζουν, με την τελευταία όμως να τραυματίζεται και να αποχωρεί από το ματς. Τα δεκάλεπτα 36-6, 25-10, 27-7, 18-15. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός υποδέχεται τον Αετό Καλλιθέας.

Παναιγιναϊκός (Ποτόσογλου, Λορέντζος): Ξηροτύρη 2, Μαρίνα Μπόγρη 8, Παπασωτηρίου 10 (1), Τζουρά 9, Σοφιανού 8, Βεργή, Στουραΐτη 1, Μαρία Μπόγρη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png