Παναιγιναϊκός-Αετός Καλλιθέας 29 - 45. Για την 25η αγωνιστική της Α' Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Στο τελευταίο παιχνίδι στην τυπική έδρα του στο κλειστό των Μεθάνων, ο Παναιγιναϊκός ηττήθηκε με 29-45 από τον Αετό Καλλιθέας για την 25η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας των γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Για τον λόγο αυτό ο πρόεδρος της νησιώτικης ομάδας κος Φίλιππος Τζίτζης επικοινώνησε με το Aegina Portal και θέλησε να ευχαριστήσει καταρχήν τον Δήμαρχο των Μεθάνων για την φιλοξενία, την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού για την μετακίνηση της ομάδας και τον κο Γιώργο Στουραΐτη του καφέ Νήσος για την όλη υποστήριξη του στο τμήμα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στα αγωνιστικά, το παιχνίδι δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική καθώς από την μία η πολύ δυνατή ομάδα της Καλλιθέας και από την άλλη ο νεανικός και με πολλές απουσίες Παναιγιναϊκός, καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα, με τον Αετό να φτάνει άνετα στην νίκη και τον Παναιγιναϊκό να βγαίνει κερδισμένος κυρίως από την συμμετοχή των μικρότερων ηλικιακά αθλητριών του. Τα δεκάλεπτα 5-17, 7-10, 9-5 και 8-12. Οι άνθρωποι του νησιώτικου συλλόγου έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την εικόνα κυρίως του 3ου δεκαλέπτου, εκεί όμως που ανέλαβε δράση η Καραγιαννάκη η οποία είναι και πρώτη σκόρερ της κατηγορίας. Η έμπειρη αθλήτρια τελείωσε τον αγώνα έχοντας 17 πόντους. Την επόμενη αγωνιστική η οποία ρίχνει την αυλαία του πρωταθλήματος ο Παναιγιναϊκός φιλοξενείται από τον Προφήτη Ηλία.

Παναιγιναϊκός (Ποτόσογλου): Μαρία, Μπόγρη Μαρίνα 4, Παπασωτηρίου 11, Τζουρά 8, Βεργή, Σοφιανού, Μπόγρη Μαρία 6.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png