Ξεκίνησε το Σαρωνικός Basketball Summer Camp 2017.


Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι είναι από την ανταπόκριση των παιδιών που συμμετέχουν στο 5ο Basketball Summer Camp 2017, του Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Στη αίθουσα του προπονητηρίου του ΕΠΑΛ οι προπονητές Γιώργος Γιαννόπουλος και Έφη Κοιλάκου μίλησαν σήμερα το πρωί στο Aegina Portal για το φετινό camp στο οποίο συμμετέχουν περισσότερα από 45 παιδιά. Οι νεαροί αθλητές δείχνουν ενθουσιασμένοι. "Αυτό που κάνουμε εμείς εδώ, είναι να δώσουμε στα παιδιά δύο εβδομάδες να χαρούνε τον αθλητισμό, γιατί σε αυτές τις ηλικίες και ειδικά στις λειτουργίες των summer basketball camps το βασικότερο είναι τα παιδιά να περνάνε καλά και παράλληλα να βελτιώνονται σε πολύ σημαντικά αντικείμενα του basket, όπως είναι η ατομική τεχνική, όπως είναι η ενδυνάμωση, όπως είναι και οι συνεργασίες", είπε ο προπονητής Γιώργος Γιαννόπουλος.

Από την πλευρά της η προπονήτρια Έφη Κοιλάκου δήλωσε ανάμεσα σε άλλα ότι: "Τα δείγματα είναι πάρα πολύ θετικά, γιατί γίνανε κάποιες στοχευμένες ενέργειες ανάπτυξης και του Σαρωνικού και του αθλητισμού στην Αίγινα. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι γιατί ενώ είχαμε πολύ λιγότερα παιδιά πέρυσι όταν πρωτοξεκινήσαμε, έχει αυξηθεί κατά πάρα πολύ και η ποιότητα και η ποσότητα των παιδιών, το οποίο οφείλεται και στην δουλειά που γίνεται μέσα στο γήπεδο, αλλά και στην δουλειά που γίνεται έξω από το γήπεδο. Είναι σημαντικό ότι βοηθάνε πάρα πολύ οι γονείς αφιλοκερδώς, τρέχουν για τα παιδιά, τρέχουν για τον σύλλογο".

Το camp θα φιλοξενήσει, γνωστούς προπονητές στο χώρο του αθλήματος, αλλά και αθλητές τα ονόματα των οποίων είναι έκπληξη.

Βοηθός προπονητή στο camp είναι ο Νίκος Ρεπάνης, ενώ από τον σύλλογο ανακοινώθηκε ότι αυτή την περίοδο εφαρμόζεται ένα "Κυκλικό πρόγραμμα προπόνησης με σκοπό την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων , την απόκτηση σωματικού έλεγχου, ισορροπίας, ενδυνάμωσης, ευλυγισίας, επιδεξιότητας, όσο και ψυχοπνευματικών ικανοτήτων, αυτοσυγκέντρωση, επιμονή, αγωνιστικότητα, αυτοσχεδιασμό,  πάντα υπό το άγρυπνο βλέμμα των έμπειρων coaches".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png