Η Αφροδίτη Κοσμά στο Saronikos Basketball Camp.


Δελτίο Τύπου.
Μόλις ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα του φετινού μας Saronikos Basketball Camp και ανανεώθηκε η λίστα των υψηλών καλεσμένων για φέτος. Σήμερα Δευτέρα, ήρθε κοντά στα παιδιά του camp η Αφροδίτη Κοσμά παίχτρια του Ολυμπιακού αλλά και της Εθνικής μας ομάδας. Με την αμεσότητα που την διακατέχει, κέρδισε από την πρώτη στιγμή την προσοχή μικρών και μεγάλων!

Μέσα από έναν ευχάριστο διάλογο συζήτησε μαζί τους για την σημασία της υγιούς αθλητικής νοοτροπίας ενώ με ερωτήσεις των ίδιων των παιδιών αφουγκράστηκε τους προβληματισμούς τους και τους έδωσε λύσεις.

Τους έδειξε μυστικά του αθλήματος και έπαιξε μαζί τους αρκετή ώρα , αποδεικνύοντας την αγάπη της τόσο για τα παιδιά όσο και για το άθλημα. Η μέρα έκλεισε με πολλές φωτογραφίες - αυτόγραφα και φυσικά πολλά χαμόγελα των μικρών φίλων της!! Την ευχαριστούμε πολύ για την εγκάρδια συμμετοχή της στην ανάπτυξη του αθλήματος στο νησί μας και της ευχόμαστε να έχει μια υγιή και γεμάτη επιτυχίες χρόνια!!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png