Οι Aegina Bulls κατέκτησαν την 1η θέση στο Πρωτάθλημα "Basket City".


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ο αθλητισμός και κυρίως το μπάσκετ, είναι η μεγάλη τους αγάπη. Τι και αν διανύουν την τρίτη 10ετία της ζωής τους. Τι και αν οι περισσότεροι έχουν δημιουργήσει την δική τους οικογένεια. Τι και αν η ζωή τους έφερε μακριά από τον τόπο που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν. Μια ομάδα φίλων οι περισσότεροι Αιγινήτες, οι οποίοι ζουν και εργάζονται στην πρωτεύουσα, αποφάσισαν να βρεθούν πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Έτσι αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ομάδα μπάσκετ η οποία μετά από λίγο καιρό θα συμμετείχε στο Πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων Ομάδων του Πειραιά και των Νοτίων Προαστίων της Αττικής. Το γνωστό σε πολλούς "Basket City" δέχθηκε με πολύ χαρά μια νέα ομάδα. Τους Aegina Bulls. Η νέα ομάδα του ιδιαίτερου αυτού τουρνουά όχι μόνο μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα, κατάφερε στο τέλος να "κόψει" πρώτη το νήμα, κατακτώντας το πρωτάθλημα μέσα στην απόλυτη αποθέωση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Μια παρέα λοιπόν ανθρώπων κυρίως από την Αίγινα, οι οποίοι οι περισσότεροι ήταν συμπαίκτες στο παρελθόν στην ομάδα του Σαρωνικού, κατάφεραν να δείξουν το αστείρευτο ταλέντο τους και να φτάσουν σε μια κατάκτηση πρωταθλήματος, την οποία λίγοι από αυτούς είχαν μέσα στο μυαλό τους από την αρχή της σεζόν. Στα αγωνιστικά, οι Aegina Bulls ολοκλήρωσαν την 1η φάση του πρωταθλήματος με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς σε 20 αγώνες σημείωσαν 19 νίκες. Η εξαιρετική αυτή επίδοση της ομάδας, την έχρισε ουσιαστικά φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο διεκδίκησαν στα play off. Εκεί, μετά την άνετη επικράτηση επί των Basket Walkers με 74-49, πέρασαν στον μεγάλο τελικό κόντρα στους Ballywood. Ο τελικός όπως και όλα τα ματς, διεξήχθη στο κλειστό του Ρέντη (ιδιωτικό) την Πέμπτη 20 Ιουλίου, με την ομάδα της Αίγινας αν και δυσκολεύτηκε αρχικά (25-25 σκορ ημιχρόνου), να φτάνει σε μια σχετικά άνετη επικράτηση.

Το τελικό 67-56 έδωσε την μεγάλη νίκη, η οποία ισοδυναμεί και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όπως είναι φυσικό, με την τελική κόρνα της γραμματείας, οι καλαθοσφαιριστές έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας αυτήν την σημαντική επιτυχία. Τέλος, όλοι μαζί έδωσαν ραντεβού για την νέα σεζόν, όσο βέβαια τους το επιτρέψουν οι πολλές (οικογενειακές και επαγγελματικές) υποχρεώσεις τους.

Ακολουθεί το ρόστερ των Aegina Bulls:

Τικιντζής Μάριος (προπονητής): Γουγουάσης Ιάσων, Μοίρας Ηλίας, Βερώνης Βασίλης, Σπαρρής Γιώργος, Γλαντζής Γιάννης, Καραγιάννης Άρης, Κουνάδης Μέμος, Μπούργος Πέτρος, Μπήτρος Νότης, Μπρούστας Θανάσης, Κάτσας Βαγγέλης, Γλαντζής Μανόλης, Μούρτζης Βαγγέλης, Λάσπας Γιώργος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png