Με την παράδοση των τροφίμων προς τον σύλλογο Αίγινα Εθελοντής, αποκληρώθηκε το 3on3 του Σαρωνικού.


Με μία σεμνή αλλά ουσιαστική εκδήλωση, ολοκληρώθηκε χθες το φετινό τουρνουά 3on3 του Α.Ο.Α. Σαρωνικός που διεξήχθη στο γήπεδο μπάσκετ του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας. Ωστόσο, εκτός από το αγωνιστικό πρόγραμμα, στο οποίο φέτος συμμετείχαν και κορίτσια, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η δράση συλλογής και παράδοσης τροφίμων, για τις ανάγκες των οικογενειών που στηρίζει ο σύλλογος "Αίγινα Εθελοντής".

Μικροί και μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές, αλλά και η διοίκηση και οι τεχνικοί προσέφεραν σε αυτή την προσπάθεια και έδειξαν ότι ο αθλητισμός και η έμπρακτη ευαισθητοποίηση για τον συνάνθρωπο, που έχει ανάγκη βοήθεια και στήριξη, πάνε μαζί. Στο τουρνουά συμμετείχαν και σπουδαίοι Αιγινήτες αθλητές όπως ο Βογιατζόγλου, ο Μπούργος, ο Μπήτρος, ο Βουλγαράκης, ο Κάτσας και άλλοι. Αθλητές που το φίλαθλο κοινό της Αίγινας δέθηκε μαζί τους και δεν έχει πια την ευκαιρία να τους βλέπει να αγωνίζονται στο νησί. Ακόμη περισσότερο, δεν έχουν την ευκαιρία να τους βλέπουν να αγωνίζονται οι νεαροί σε ηλικία αθλητές, που τώρα κάνουν τα πρώτα τους βήματα, να μαθαίνουν και να διδάσκονται και από την εμπειρία τους και από το αγωνιστικό τους ήθος.

Η διοίκηση του Σαρωνικού έμεινε ικανοποιημένη από την εξέλιξη του τουρνουά, ενώ ο κύριος Πάνος Βέρδης ευχαρίστησε επανειλημμένος τον εκπρόσωπο του συλλόγου "Αίγινα Εθελοντής" κύριο Λουκά Μερτίκα για την συνεργασία. Να σημειώσουμε ότι η επόμενη δράση που θα κάνει ο σύλλογος "Αίγινας Εθελοντής" για τη συγκέντρωση τροφίμων, θα είναι στις 19 Αυγούστου σε συνεργασία με το Ίδρυμα Τράπεζα Τροφίμων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png