Αετός Καλλιθέας - Α.Ο.Α Σαρωνικός 62-49. Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης
Την ήττα με 62-49 από τον Αετό στην Καλλιθέα γνώρισε το εφηβικό τμήμα του Σαρωνικού, στην πρεμιέρα του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του coach Γιαννόπουλου αν και ξεκίνησε καλά το ματς, ένα κακό β' δεκάλεπτο ήταν αρκετό ώστε να μην καταφέρει να διεκδικήσει την νίκη, κόντρα σε μία σε γενικές γραμμές καλή ομάδα. Το σκορ της 1ης περιόδου βρήκε τους γηπεδούχους μπροστά με το ισχνό 11-10, με την 2η περίοδο να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal

Με σκορ 20-9 οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της Καλλιθέας προηγήθηκαν με 31-19 στο ημίχρονο, με τα πράγματα για τους μπλε του νησιού να δυσκολεύουν. Στην 3η περίοδο ο Σαρωνικός προσπάθησε να μειώσει την διαφορά, όμως η πολύ πιο έμπειρη ομάδα του Αετού δεν του το επέτρεψε. Το δ' δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους κιτρινόμαυρους μπροστά με 42-31, μια ικανή διαφορά για να κρίνει τον τελικό νικητή. Το τελικό 62-49 κρίνεται απολύτως δίκαιο, αφού από την μια η άκρως ποιοτική ομάδα της Καλλιθέας με παιδιά που έχουν συμμετοχές με την αντρική, και από την άλλη η νεανική ομάδα του Σαρωνικού η οποία παρά την ήττα άφησε καλές εντυπώσεις. Σε αυτό το κομμάτι στάθηκε και ο προπονητής του Σαρωνικού, ο οποίος δήλωσε πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών του. Διψήφιο αριθμό πόντων για τους νησιώτες είχαν οι Βουλγαράκης με 18, Μαρίνης με 14 και Στρατηγός με 10. Τα δεκάλεπτα 11-10, 20-9, 11-12, 20-18. 
 
Α.Ο.Α Σαρωνικός (Γιαννόπουλος): Ρουμπάς, Κορορός, Κανάκης 2, Κρητικός, Μαρμαρινός, Βουλγαράκης 18, Ζαχαρίου, Στρατηγός 10, Μαρίνης 14, Νικολαΐδης 3, Πασχάλης 2.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png