Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου-Α.Ο.Α. Σαρωνικός 56-59. Για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα του 4ου ομίλου των Εφήβων Γ' πανηγυρίζει εδώ και λίγες ώρες ο Σαρωνικός. Το συγκρότημα της Αίγινας επικράτησε με 59-56 του Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου εκτός έδρας, φτάνοντας έτσι τους 8 βαθμούς (3 νίκες, 2 ήττες). Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του coach Σκληρού δεν πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, παρ' όλα αυτά πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, όντας σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από αυτή του αντιπάλου. Το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους νησιώτες, οι οποίοι επέβαλλαν το ρυθμό τους και προηγήθηκαν με 24-16 στο α' δεκάλεπτο. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού με όπλο την πολυφωνία στην επίθεση κατάφεραν να πάνε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 34-33, με το ματς να παίρνει τον χαρακτήρα ντέρμπι στην συνέχεια.

Το παιχνίδι πλέον πήρε 'άγρια' ομορφιά, με τους δύο αντιπάλους να πηγαίνουν πόντο-πόντο, με τους μπλε να φτάνουν να προηγούνται με 43-42, με την συμπλήρωση 30 λεπτών. Στην δ' περίοδο ο Σαρωνικός ήταν πιο προσεκτικός και αποτελεσματικός στις επιθέσεις του, με αποτέλεσμα να φύγει με το διπλό από το ανοικτό γήπεδο της παραλίας του Μοσχάτου. Αυτή ήταν η 3η νίκη μετά από 5 αγώνες για την ομάδα του Σαρωνικού, με τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου να μην έχει γευτεί ακόμα την χαρά της νίκης. Σπουδαία εμφάνιση από τον Βουλγαράκη ο οποίος τελείωσε το ματς έχοντας 28 πόντους. Διψήφιο αριθμό πόντων είχε και ο Στρατηγός με 16π. Σαφώς ευχαριστημένος με την νίκη του νησιώτικου συλλόγου εμφανίστηκε ο νέος προπονητής του Σαρωνικού Θωμάς Σκληρός. Ο έμπειρος coach έκανε λόγο για σημαντική νίκη, κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο. 'Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι και τα 40 λεπτά. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια και στο τέλος έδειξαν τεράστια θέληση για την νίκη, την οποία και πετύχαμε.

Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια και όσο και να μας ικανοποιεί η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα, πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Σιγά σιγά γνωριζόμαστε με τα παιδιά, και η καλή επικοινωνία θα φέρει και την βελτιωμένη εικόνα της ομάδας. Ο σκοπός μας δεν αλλάζει, και θέλουμε να έρθουν πιο πολλά παιδιά κοντά μας, να αθληθούν και να ενισχύσουν την ομάδα του νησιού', κατέληξε.

Τα δεκάλεπτα 16-24, 18-9, 8-10, 14-16.

Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς, Μαρμαρινός, Βουλγαράκης 28, Ζαχαρίου, Στρατηγός 16 (1), Κανάκης, Πασχάλης 9, Νικολαΐδης 3, Μαρίνης 3.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png