Παναιγιναϊκός-Προφήτης Ηλίας 25-46. Για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 46-25 από τον Προφήτη Ηλία γνώρισε το πρωί της Κυριακής ο Παναιγιναϊκός για την 6η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής καθώς η ανωτερότητα της πειραιώτικης ομάδας σε συνδυασμό τις πολλές και ταυτόχρονα σοβαρές ελλείψεις των νησιωτών, έκριναν το τελικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, ο Παναιγιναϊκός παρατάχθηκε στο αγωνιστικό χώρο του ανοικτού γηπέδου της Αίγινας χωρίς τους Στρατηγό, Καφούρο και Πετρίτη, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal




Στις σημαντικές απουσίες της νησιώτικης ομάδας, ήρθε να προστεθεί και η εξαιρετική ομάδα του Προφήτη Ηλία, με αποτέλεσμα ο Παναιγιναϊκός να υποστεί την 3η του ήττα στο πρωτάθλημα. Στα αγωνιστικά, οι φιλοξενούμενοι με zone press σε όλο το γήπεδο καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, ανάγκασαν τους γηπεδούχους σε πολλά λάθη, με αποτέλεσμα να φτάσουν με άνεση στην νίκη. Το α' δεκάλεπτο βρήκε τον Προφήτη Ηλία μπροστά με 10-3, με το ημίχρονο να λήγει 21-9. Με τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του Νίκου Μαρίνου να συνεχίζουν να είναι άστοχοι και στην συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι απλά έκαναν διαχείριση του σκορ, φτάνοντας χωρίς δυσκολία στο τελικό 46-25. Τα δεκάλεπτα 3-10, 6-11, 2-9, 4-16. Για τους νησιώτες, 9 πόντους είχε ο Μαρίνος, με τους Κώτση και Ροδίτη να έχουν από 6. Την αναμέτρηση διηύθυνε η Δανάη Στουραΐτου. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Διογένη στην Φρεαττύδα.

Παναιγιναϊκός (Μαρίνος): Καλαμάκης 2, Κώτσης 6, Μαρίνος 9 (2), Ροδίτης 6, Μακρογιάννης 2, Λέκκας, Γκρινέζος, Τζίτζης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png