Οι αγώνες των τμημάτων του Παναιγιναϊκού με Κορυδαλλό, Πήγασο Κορυδαλλού και Εθνικό.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με το βαρύ 61-41 γνώρισε την Κυριακή ο Παναιγιναϊκός από τον Κορυδαλλό για την 11η αγωνιστική της Α' Κατηγορίας Γυναικών της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα του Κορυδαλλού η οποία έπαιζε στην έδρα της αλλά ως τυπικά φιλοξενούμενη, κατάφερε να φτάσει στην 1η νίκη της στο πρωτάθλημα, έχοντας δύο εξαιρετικά δεκάλεπτα (1ο και 4ο). Στα αγωνιστικά, οι κόκκινες του Κορυδαλλού ξεκίνησαν καλύτερα το ματς, και προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με 16-7. Στην συνέχεια οι τυπικά γηπεδούχες ανέβασαν ρυθμό και με σκορ περιόδου 14-9, πήγαν στα αποδυτήρια στο -4 (21-25). Στο 3ο δεκάλεπτο ο Παναιγιναϊκός μπήκε αρκετά καλά, με αποτέλεσμα να μειώσει στους 2, αλλά οι φιλοξενούμενες έχοντας την Αυγουστόλου σε μεγάλα κέφια (22π), πήγαν την διαφορά στους +10 με την λήξη της περιόδου.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό για την ομάδα της coach Βροχίδου, η οποία είδε τις αθλήτριες στις να μη βρίσκουν τον δρόμο για το καλάθι επί 5 λεπτά, με αποτέλεσμα οι κορυδαλλιώτικη ομάδα να φτάσει εύκολα στο τελικό 61-41 και στην 1η νίκη της στο πρωτάθλημα. Παρά την βαριά ήττα και την κακή ημέρα, η ομάδα της Αίγινας είχε κάποια ξεσπάσματα στο παιχνίδι της, αλλά το 'νεκρό' διάστημα μεταξύ 30ου και 35ου λεπτού, της στέρησε το κάτι παραπάνω. Επίσης ένα σημαντικό πρόβλημα που στάθηκε εμπόδιο στην ομάδα του Παναιγιναϊκού για να διεκδικήσει την νίκη, ήταν η αστοχία σε σουτ έξω από τα 6.75. Σπουδαία εμφάνιση αλλά δυστυχώς χωρίς αντίκρισμα από την Ηρακλεία Μπακομήτρου, η οποία σημείωσε 8 πόντους με 1 τρίποντο, ενώ είχε και 10 κλεψίματα. Καλή εμφάνιση και από τις Αναγνωστοπούλου, Βασιλακοπούλου και Φακίρη με 9, 8 και 9 πόντους αντίστοιχα. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός έχει ρεπό.

Τα δεκάλεπτα 7-16, 14-9, 14-20, 6-16.

Παναιγιναϊκός (Βροχίδου): Γκοτσούλια, Μπακομήτρου Ηρακλεία 8 (1τρ. 10 κλ.), Μπακομήτρου Ράνια, Μπόγρη Μαρίνα, Μπίτσιου 2, Λούβαρη, Μπακρατσά 3 (1), Μαυροδάκου 2, Βασιλακοπούλου 8, Αναγνωστοπούλου 9, Φακίρη 9.

Την ήττα με 41-27 από τον δυνατό Πήγασο Κορυδαλλού γνώρισε ο Παναιγιναϊκός για το πρωτάθλημα των Κορασίδων. Η αναμέτρηση του Κορυδαλλού ξεκίνησε με τις φιλοξενούμενες να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να προηγούνται μετά από 10 λεπτά αγώνα με 10-6. Η απάντηση όμως των γηπεδούχων ήταν άμεση, και με σκορ 2ης περιόδου 9-2, το σκορ έγινε 15-12. Ίδια σχεδόν εικόνα με το 2ο δεκάλεπτο και η συνέχεια, με την πιο πλήρης ομάδα του Πήγασου να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες της νεανικής ομάδας του Παναιγιναϊκού, και να φτάνει άνετα στο 41-27 το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτη σκόρερ των νησιωτών η Μαρία Μπόγρη με 11 πόντους, για να ακολουθήσουν η Φαίη Παντάκ με 7π, με την ευχάριστη έκπληξη να ακούει στο όνομα Μαρία Βλάχου. Η 13χρονη αθλήτρια του Παναιγιναϊκού σημείωσε 7 πόντους έχοντας εξαιρετική απόδοση. Παρά την ήττα, ο τεχνικός των νησιωτών Φίλιππος Τζίτζης έμεινε ευχαριστημένος αρκετά από την απόδοση, ειδικά των μικρότερων ηλικιακά αθλητριών, οι οποίες όπως είπε παίρνουν τις απαιτούμενες εμπειρίες για το άμεσο μέλλον.
Τα δεκάλεπτα 6-10, 9-2, 10-4, 16-11.

Παναιγιναϊκός (Φ. Τζίτζης): Γαλάρη, Μπόγρη 11, Καλέμι 1, Πούντου Μαρία, Παντάκ 7 (1), Βλάχου 7, Κουτουλάκου 1.

Την ήττα με 61-28 από τον Εθνικό Πειραιά γνώρισε ο ελλιπής Παναιγιναϊκός για το παιδικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Η ομάδα του νησιού εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο του ανοικτού της Αίγινας με μόλις 6 καλαθοσφαιριστές, με τον Νίκο Μαρίνο να μην έχει τις επιλογές ώστε να διεκδικήσει η ομάδα του την νίκη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο ιστορικός Εθνικός ο οποίος παρουσιάστηκε με πολλές επιλογές να φτάσει με σχετική άνεση στο τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα πάντως του Παναιγιναϊκού να δείχνει παρά τις απουσίες, γενικά καλή εικόνα. Διψήφιο αριθμό πόντων για τους νησιώτες είχε ο Χάρης Μαρίνος (15π). Τα δεκάλεπτα 5-18, 4-10, 9-15, 10-18.

Παναιγιναϊκός (Μαρίνος): Καλαμάκης 6, Λέκκας 4, Τζίτζης, Γιαννούλης, Μαρίνος 15 (1), Γκρινέζος 3.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png