Παναιγιναϊκός-Προφήτης Ηλίας 61-51 για το πρωτάθλημα Μίνι και Ελευθερία Μοσχάτου-Παναιγιναϊκός 36-40 για το πρωτάθλημα Προμίνι.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την νίκη με 61-51 επί του Προφήτη Ηλία πανηγύρισε το Σάββατο το τμήμα mini του Παναιγιναϊκού για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ. Οι γηπεδούχοι έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Λουκά Καλαμάκη (31 πόντους), δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων, με το 61-51 να κρίνεται δίκαιο. Στο α’ δεκάλεπτο ο Παναιγιναϊκός ήταν εξαιρετικός, με αποτέλεσμα να προηγηθεί στο τέλος της περιόδου με 21-9. Στο β’ δεκάλεπτο η ομάδα του νησιού εγκλωβίστηκε από τον αντίπαλο, με αποτέλεσμα να δεχθεί 20 πόντους, πετυχαίνοντας μόλις 7.

Η 3η περίοδος ξεκίνησε με την ομάδα του Προφήτη Ηλία μπροστά με 29-28, με τους νησιώτες όμως να φροντίζουν γρήγορα για την αποκατάσταση της τάξης. Με σκορ 19-5, οι γηπεδούχοι έφτασαν στο +13 (47-34), με τους φιλοξενούμενους να μη μπορούν να έχουν ουσιαστική αντίδραση. Το τελικό 61-51 (σκορ γ’ δεκαλέπτου 14-17), βάση της συνολικής εικόνας του παιχνιδιού, ήρθε με σχετική ευκολία για τον Παναιγιναϊκό.

Τα δεκάλεπτα 21-9, 7-20, 19-5, 14-17.

Παναιγιναϊκός (Φ.Τζίτζης): Άρσος 2, Μακρογιάννης 9 (1), Πετρίτης Δημήτρης, Καλαμάκης 31, Αλυφαντής 4, Καλομοίρης 6, Βατικιώτης, Γκρινέζος 3, Πετρίτης Σπύρος 2, Κορναράκης 4.

Με το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου επέστρεψε στην Αίγινα η αποστολή του Παναιγιναϊκού την Κυριακή, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ. Το νησιωτικό συγκρότημα επικράτησε με 40-36, μια νίκη η οποία κρίθηκε στο 4ο δεκάλεπτο. Ένα δεκάλεπτο που όπως έδειξε έφτανε και περίσσευε στον Παναιγιναϊκό για να φτάσει στην νίκη. Οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή σταθερό προβάδισμα, με τους φιλοξενούμενους να πατούν το γκάζι μετά το 30ο λεπτό και να φτάνουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Πρώτοι σκόρερ των νικητών οι Κορναράκης και Κατσάμπαλλης με 15 πόντους αντίστοιχα. Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του Παναιγιναϊκού Γιάννης Άρσος αγωνίστηκε τραυματίας, παρ’ολα αυτά σημείωσε 6 πόντους με 1 τρίποντο.
Τα δεκάλεπτα 11-7, 12-8, 6-8, 7-17.

Παναιγιναϊκός (Φ.Τζίτζης): Κορναράκης 15, Άρσος 6 (1), Χατζηδημητρίου, Κατσάμπαλης 15, Μετούσης Χρήστος, Γκαργκανίτης 2, Μετούσης Δημήτρης 2, Βατικιώτης, Μετούσης Μάριος, Τζίτζης Γιώργος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png