Η ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς για τον Παναιγιναϊκό από τον Φίλιππο Τζίτζη.

 
Χθες, τελευταία μέρα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναιγιναϊκού, ο Φίλιππος Τζίτζης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal έκανε μία ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς. Παρουσίασε ένα προς ένα τα τμήματα που δραστηριοποιούνται στον σύλλογο και περιέγραψε τις δυνατότητές τους, τις αδυναμίες τους, αλλά και συχνά τα μεγάλα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσουν η διοίκηση, οι τεχνικοί και αθλητές της ομάδας. Από την παρουσίαση του Φίλιππου Τζίτζη, δεν θα μπορούσε να λείψει η αναφορά στην καταλυτική απόφαση να οριστεί εκτός έδρας γήπεδο για τους άνδρες και τις γυναίκες και οι υπερβάσεις που έπρεπε να γίνουν από όλους ώστε να συνεχίσουν αυτές οι κατηγορίες να αγωνίζονται. Να σημειώσουμε ότι συνολικά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου συμμετείχαν 106 αθλητές.

Podcasting Feed. Η ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς για τον Παναιγιναϊκό από τον Φίλιππο Τζίτζη. 






Ο Φίλιππος Τζίτζης ευχαρίστησε τους προπονητές Παναγόπουλο, Βροχίδου και Παπαευθυμίου "Ήταν μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, η χρονιά που μας πέρας 2017-2018.  Έξι αγωνιστικά τμήματα του Παναιγιναϊκού αγωνίστηκαν στις διοργανώσεις της ΕΣΚΑΝΑ και όπως πολύ καλά γνωρίζουν οι γονείς των αθλητών μας, το να έχεις έξι αγωνιστικά τμήματα και να πηγαινοέρχονται στον Πειραιά έχει πάρα πολύ μεγάλη οικονομική επιβάρυνση, αλλά είναι και πάρα πού δύσκολο να ανταποκριθούμε σε όλες τις απαιτήσεις, τις αγωνιστικές". Μάλιστα ο πρόεδρος του συλλόγου υπενθύμισε ότι ενώ αρχικά η ομάδα είχε δηλώσει ως έδρα τα Μέθανα, στη συνέχεια λόγω αλλαγής των δρομολογίων, η πορεία της βρέθηκε σε μία καμπή με δύο αποφάσεις να κυριαρχούν: ή να σταματήσει εντελώς ή να συνεχίσει να να παίζει όλους τους αγώνες στην έδρα του αντιπάλου.
 
Φέτος το ανδρικό τμήμα έκανε 8 νίκες, ενώ πέρυσι δεν είχε καταφέρει να ολοκληρώσει τη σεζόν λόγω του γηπεδικού και άλλων ζητημάτων. Η ομάδα τερμάτισε στην 7η θέση και ο Φίλιππος Τζίτζης του συνεχάρη για τις προσπάθειες τους. "Το πιο σημαντικό για αυτή την ομάδα είναι ότι όλα τα παιχνίδια τα πάλεψε μέχρι το τέλος. Δεν το είχαμε αυτό πέρυσι" είπε, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση ότι εάν οργανωθεί καλύτερα στην επόμενη χρονιά θα πάει καλύτερα.
 
Χαρακτήρισε τις προσπάθειες που έκανε το παιδικό τμήμα "αξιόμαχες", μέχρι τον τελευταίο αγώνα. Ο Φίλιππος Τζίτζης εξήγησε ότι οι αθλητές του τμήματος προσπάθησαν πάρα πολύ, αλλά δεν υπήρχε ηλικιακή ομοιογένεια στην ομάδα, κάτι που θα επιτευχθεί με την παρουσία ενός νέου προπονητή ή προπονήτριας.
 
Το τμήμα mini κατέλαβε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της ΕΣΚΑΝΑ, κάνοντας όπως είπε πολύ σημαντικές νίκες και επιτυχίες. Περιέγραψε επίσης το πρόβλημα της αγωνιστικής απραξίας που αντιμετώπισε φέτος το τμήμα, καθώς ή δεν έρχονταν οι αντίπαλες ομάδες ή οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ κακές. "Παρόλα αυτά κάναμε σπουδαίες νίκες, σπουδαίες εμφανίσεις. Μπράβο σε όλα τα παιδιά", σημείωσε.
 
Παρόμοια και η εικόνα στο προ - mini που με πέντε νίκες έκανε μία πολύ καλή πορεία. Και σε αυτό το τμήμα αρκετά παιχνίδια αναβλήθηκαν για του προηγούμενους λόγους.
 
Ο Φίλιππος Τζίτζης αναφέρθηκε και στην πολύ δύσκολη συγκυρία που αντιμετώπισε η γυναικεία ομάδα και τα κορίτσια, λόγω της αλλαγής των δρομολογίων και κατά συνέπεια της έδρας. "Τα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου είπε". Το τι θα γίνει με αυτά τα δύο τμήματα είπε ότι θα αποφασιστεί, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει τμήμα παγκορασίδων, ενώ υπενθύμισε ότι δύο αθλήτριες από τις κορασίδες παίζουν στον Φάρο Κερατσινίου.
 
Τόνισε την καλή συνεργασία που υπήρχε φέτος με τον Σαρωνικό. "Θέλω να πιστεύω ότι αυτό δεν είναι τυχαίο, ότι αυτό θα συνεχιστεί και από τους ανθρώπους των δύο ομάδων",  είπε.
 
Αναφέρθηκε επίσης στο ζήτημα του κλειστού γηπέδου, σημειώνοντας ότι θα ασχοληθεί περισσότερο με αυτό το θέμα.
 
Το καλοκαιρινό camp θα γίνει τον Ιούλιο, ενώ το 3on3 τον Αύγουστο. Σε αυτό μάλιστα θα φιλοξενηθούν παίχτες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ. Σημείωσε επίσης ότι είναι στη διάθεση των ανθρώπων του δήμου για οποιαδήποτε συνεργασία.
 
Ευχαρίστησε την Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, χαρακτηρίζοντας τεράστια την βοήθειά της. "Χωρίς αυτή την βοήθεια νομίζω θα είχαμε σταματήσει", είπε ο Φίλιππος Τζίτζης. Επίσης ευχαρίστησε όλους του χορηγούς, τους γονείς, καθώς και τον Σταύρο Ρωπαΐτη του Aegina Portal για την συνεχή κάλυψη των αγώνων. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Παναιγιναϊκού στο ηχητικό αρχείο του podcast.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png