Α.Ο.Α Σαρωνικός-Αετός Καλλιθέας 46-55. Για την 2η αγωνιστική των εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 46-55 από τον Αετό Καλλιθέας γνώρισε το πρωί του Σαββάτου ο Σαρωνικός, για την 2η αγωνιστική των Γ’ Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ. Το συγκρότημα του Θωμά Σκληρού αν και ξεκίνησε εντυπωσιακά την αναμέτρηση του ανοικτού της Αίγινας, δεν συνέχισε στον ίδιο ρυθμό στην συνέχεια, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Το μεγαλύτερο βάθος των φιλοξενούμενων, σε συνδυασμό την κούραση των καλαθοσφαιριστών του νησιού, αλλά και τις σημαντικές απουσίες (ο Κατσούλης τραυματίας και ο Κανάκης τραυματίστηκε στο 1ο δεκάλεπτο), καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα. Στα αγωνιστικά, οι μπλε της Αίγινας ξεκίνησαν εξαιρετικά το παιχνίδι και προηγήθηκαν με 10-2, με την συμπλήρωση 10 λεπτών αγώνα. Η συνέχεια όμως δεν ήταν καλή για τους γηπεδούχους, οι οποίοι υπέκυψαν στην πίεση του αντιπάλου.

Με σκορ 2ης περιόδου 28-9 ο Αετός προηγήθηκε στο ημίχρονο με 30-19, με την συνέχεια να είναι τυπική ουσιαστικά, καθώς λόγω των παραπάνω, δεν υπήρχε αγωνιστική αντίδραση των παικτών του Σαρωνικού. Το 3ο δεκάλεπτο ξεκίνησε και τελείωσε με την ομάδα της Καλλιθέας να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα (51-34), διατηρώντας την πρωτοπορία στο σκορ, παρά την μερική αντίδραση των γηπεδούχων στην 4η περίοδο. Με σκορ δεκαλέπτου 12-4 η διαφορά μειώθηκε στους 9 πόντους, με τους κιτρινόμαυρους να φτάνουν σε μια άνετη επικράτηση. Από τους νησιώτες εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μαρίνης ο οποίος σταμάτησε στους 24 πόντους. Διψήφιο αριθμό πόντων είχε και ο Ζαχαρίου με 11. Τα δεκάλεπτα 10-2, 9-28, 15-21, 12-4.

Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς 3 (1), Ζαχαρίου 11 (2), Κανάκης, Κρητικός, Πασχάλης 8, Μαρμαρινός, Μαρίνης 24.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png