Παναιγιναϊκός-Α.Σ. Απρόβλεπτοι 80-61. Για την 4η αγωνιστική της Δ' ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την ομάδα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού στο πρωτάθλημα της Δ’ ΕΣΚΑΝΑ. Το νησιωτικό συγκρότημα στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής επικράτησε με σχετική άνεση με 80-61 των Απρόβλεπτων, φτάνοντας την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα. Η αναμέτρηση του κλειστού του Περάματος δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής, καθώς από το τελικό σκορ φαίνεται η διαφορά ποιότητας των δυο αντιπάλων ομάδων. Η ομάδα του coach Γκίκα φρόντισε να επιβεβαιώσει από την αρχή τον ρόλο του φαβορί της αναμέτρησης, με το αρχικό 5-3 των πρώτων λεπτών να γίνεται γρήγορα 10-3, τέσσερα λεπτά πριν την λήξη της 1ης περιόδου, η οποία την βρήκε στο +11 (17-6). Το τέλος του β’ δεκαλέπτου έφερε την ομάδα της Αίγινας στους +13 (39-26). Η διαφορά των δεκατριών πόντων έφερε μια μερική χαλάρωση στους παίκτες του Παναιγιναϊκού στην συνέχεια, με την ομάδα όμως του Κορυδαλλού να μην έχει την δυνατότητα να το εκμεταλλευτεί περισσότερο, με αποτέλεσμα απλά να μειώσει στους 11 (55-44).

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο 4ο δεκάλεπτο τα πράγματα έγιναν πιο απλά για τους νησιώτες, οι οποίοι προηγήθηκαν με 70-52 στα μέσα της περιόδου, με το 80-61 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Μεγάλοι πρωταγωνιστές των κυανοκίτρινων επιθετικά οι Βαγγέλης Πολυτάρχου και Γιάννης Καΐρης. Ο γεννημένος το 1982 πάουερ φόργουορντ των νησιωτών ήταν απολαυστικός, σημειώνοντας 24 πόντους με 2 τρίποντα, όσους και ο 22χρονος σούτινγκ γκάρντ αλλά με 5 εύστοχα σουτ έξω από τα 6.75. Όπως είναι λογικό, απόλυτα ικανοποιημένοι από την επιστροφή στις νίκες εμφανίστηκαν οι άνθρωποι της ομάδας του νησιού, οι οποίοι έκαναν λόγο για ένα εξαιρετικό υλικό το οποίο έχει πρωταρχικό στόχο να βελτιώσει την αμυντική του λειτουργία μέσα από τις προπονήσεις, ώστε να φτάσει πιο ψηλά στην βαθμολογία. Ο Παναιγιναϊκός έδειξε να ξεπερνάει την ήττα και όπως αυτή ήρθε στον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής με τον Τελαμώνα στην Σαλαμίνα (81-82), δείχνοντας αρκετά καλά στοιχεία στο ματς της Δευτέρας με τους Απρόβλεπτους, εν όψη της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπιστεί την U22 του Φάρου Κερατσινίου εκτός έδρας.
Τα δεκάλεπτα 17-6, 22-20, 16-18, 25-17.

Παναιγιναϊκός (Γκίκας): Άγγελος Κάτσας 5 (1), Χαρατσής, Πολυτάρχου 24 (2), Σούβλερης, Καρανδρέας 7, Μαθιουδάκης 3, Σπύρος Κάτσας 8 (2), Χριστοδούλου 7 (1), Χαρτοφύλαξ, Φαραντάτος, Ζάκι 2, Καΐρης 24 (5).

Στα άλλα αποτελέσματα, Ο.Κ. Ελευσίνας-Φάρος Κερατσινίου (U22) 60-58, Προφήτης Ηλίας-Βουλιαγμένη 69-85, Αετός Καλλιθέας-Τελαμώνας 77-65, Α.Ο. Βάρης-Γ.Σ. Μεγάρων 116-53.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png