Εθνικός Πειραιώς-Α.Ο.Α. Σαρωνικός 65-47. Για την 6η αγωνιστική των εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.



Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την ήττα με 65-47 από τον Εθνικό Πειραιώς γνώρισε το Σάββατο το πρωί ο Σαρωνικός, για την 6η αγωνιστική της Γ' Κατηγορίας των εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ. Η αναμέτρηση του ανοικτού 'Αξαρλιάν' δεν αντέχει ιδιαίτερη κριτική καθώς ο ιστορικός Εθνικός ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς, φτάνοντας σχετικά άνετα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ, με το α' δεκάλεπτο να βρίσκει μπροστά τον Εθνικό με 16-12. Όσο περνούσε ο χρόνος η ψαλίδα άνοιγε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι με εξαιρετικά ποσοστά κυρίως σε σουτ έξω από τα 6.75 κατάφεραν να φτάσουν την διαφορά στους +10 (33-23), με την λήξη του ημιχρόνου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina Portal



Στο γ' δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι του coach Σκληρού προσπάθησαν να κατεβάσουν την διαφορά, αλλά η εκπληκτική ευστοχία των πειραιωτών συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα ο Εθνικός να πάει στους +13 (52-39). Στην 4η περίοδο και με την υπόθεση νικητής να έχει ξεκαθαρίσει, οι δύο ομάδες εμφανώς κουρασμένες έμειναν στα ρηχά από άποψη θεάματος, με το τελικό 65-47 να αντικατοπτρίζει πλήρως την γενική εικόνα της αναμέτρησης του ανοικτού 'Αξαρλιάν'. Ακόμα μια εκπληκτική εμφάνιση από τον Δημήτρη Μαρίνη ο οποίος τελείωσε το ματς έχοντας 26 πόντους, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχε και ο Πασχάλης (10π). Στον νησιώτικο σύλλογο παρά την ήττα, κρατάνε την αγωνιστική βελτίωση και τα λιγότερα λάθη, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. 'Για εμάς το τελικό αποτέλεσμα έχει μικρή σημασία από την στιγμή που ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι, και με αυτό το σκεπτικό συνεχίζουμε το μπασκετικό μας ταξίδι', ανέφεραν χαρακτηριστικά. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται τον Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου.

Τα δεκάλεπτα 16-12, 17-11, 19-16, 13-8. Α.Ο.Α. Σαρωνικός (Σκληρός): Ρουμπάς 2, Ζαχαρίου 5, Κανάκης 2, Κρητικός 2, Πασχάλης 10, Μαρίνης 26.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png