Το αγωνιστικό διήμερο του παιδικού τμήματος του Παναιγιναϊκού το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Απόλυτα επιτυχημένο το αγωνιστικό διήμερο Σαββάτου και Κυριακής για το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού. Ο νησιωτικός σύλλογος επικράτησε αρχικά το Σάββατο του Ατρόμητου Πειραιά με 57-34 για το εξ αναβολής ματς της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, και την Κυριακή στην συνέχεια νίκησε τον Ηρακλή Δραπετσώνας εκτός έδρας με 59-51 για την 17η αγωνιστική.

Στα του αγώνα που έγινε το Σάββατο στο ανοικτό της Αίγινας, οι κόκκινοι του νησιού μπήκαν εξαιρετικά στο ματς με τον δυνατό και πάντα υπολογίσιμο Ατρόμητο και προηγήθηκαν στο δεκάλεπτο με 15-9. Στην β’ περίοδο οι Πειραιώτες αντέδρασαν κάπως, με τον Παναιγιναϊκό πάντως να κρατάει μια διαφορά ασφαλείας στο ημίχρονο (34-22). Η γ’ περίοδος ήταν φτωχή παραγωγικά για τις δυο ομάδες, με τις άμυνες και τα άστοχα σουτ να κυριαρχούν.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο  Aegina Portal



Το δ’ δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους μπροστά με 40-30, με την διαφορά όσο περνούσε η ώρα να αυξάνεται, καθώς οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του Φιλίππου Τζίτζη ήταν καταιγιστικοί. Με σκορ περιόδου 17-4, ο Παναιγιναϊκός επικράτησε με 57-34, ένα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο. Πρώτος σκόρερ ο Στρατηγός ο οποίος πραγματοποίησε το καλύτερο παιχνίδι του με την φανέλα της ομάδας του. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής σημείωσε 17 πόντους με 1 τρίποντο. Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν επίσης οι Μαρίνος και Καλαμάκης με 13 και 12 πόντους αντίστοιχα. Τέλος, καλές εντυπώσεις άφησε και ο Σπύρος Πετρίτης ο οποίος έδειξε ότι βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο.

Τα δεκάλεπτα 15-9, 19-13, 6-8, 17-4.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Πετρίτης 2, Γκαρής, Δελής, Καφούρος 2, Χαλδαίος, Καλαμάκης 12, Μαρίνος 13 (1), Καλομοίρης 7, Στρατηγός 17 (1), Γκρινέζος 5, Γρυπαίος.

Τέλος, την Κυριακή για την 17η αγωνιστική της Γ’ Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός επικράτησε του Ηρακλή στην Δραπετσώνα με 59-51, έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ και αρκετά εντυπωσιακός ο Καλομοίρης με 17 πόντους και 6 κοψίματα, με την σταθερή αξία που ακούει στο όνομα Χάρης Μαρίνος να προσθέτει άλλους 11π με 1 τρίποντο. Από κοντά οι Καλαμάκης και Γκρινέζος οι οποίοι τελείωσαν το ματς έχοντας ο καθένας από 10 πόντους και 1 τρίποντο. Τις εντυπώσεις πάντως έκλεψε ο μικρός Στέλιος Γκαρής ο οποίος στο τέλος είχε και 2/2 ελεύθερες βολές. Ισορροπημένο το α’ δεκάλεπτο (11-11), με τον Παναιγιναϊκό να πατάει γκάζι στην β’ περίοδο και με σκορ 25-19, να πηγαίνει στο ημίχρονο προηγούμενος με 36-30. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο γ’ δεκάλεπτο, με τους νησιώτες οι οποίοι έδειξαν μερική χαλάρωση να αυξάνουν την διαφορά στους +11 (47-36), με της δ’ περίοδο να είναι διαδικαστική. Το τελικό σκορ ήταν 59-51 με τον Παναιγιναϊκό να φτάνει τις 12 νίκες στο πρωτάθλημα (3 ήττες).

Τα δεκάλεπτα 11-11, 19-25, 6-11, 15-12.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Πετρίτης, Μαρίνος 11 (1), Γκαρής 2, Στρατηγός 7 (1), Χαλδαίος, Καλομοίρης 17 (6 κοψίματα), Καλαμάκης 10 (1), Γκρινέζος 10 (1), Καφούρος, Δελής.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png