Π.Ο.Κ. Έσπερος-Α.Ο.Α. Σαρωνικός. Για το πρωτάθλημα προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Άλλη μια αγωνιστική παράσταση για τους μικρούς καλαθοσφαιριστές του Σαρωνικού, με το νεοσύστατο τμήμα προμίνι του συλλόγου να φιλοξενείται την Κυριακή από τον Έσπερο στο κλειστό ‘Λάμπρος Κατσώνης‘. Η αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ ήταν αρκετά ενδιαφέρουσα, με τις δυο ομάδες να προσφέρουν πολλές και όμορφες στιγμές στους φίλους του αθλήματος που βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού της Καλλιθέας. Όπως κρίνεται εύκολα κατανοητό, το τελικό σκορ δεν απασχολεί και τόσο, καθώς ο σκοπός των αγώνων σε τόσο χαμηλές ηλικίες είναι οι μικροί αθλητές να πάρουν όσες πιο πολλές εμπειρίες μπορούν ο καθένας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο Aegina PortalΕίναι ουσιαστικά η πρώτη τους γνωριμία με το μπάσκετ αγωνιστικά, μετά από αυτήν της προπόνησης. Ο σεβασμός στον αντίπαλο η ομαδικότητα αλλά και η διασκέδαση, τα κύρια χαρακτηριστικά των αγώνων στα συγκεκριμένα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ. Την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός υποδέχεται την Ελευθερία Μοσχάτου.

Τέλος, την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν το Σάββατο το βράδυ τα αγωνιστικά τμήματα του μπασκετικού Σαρωνικού. Το παρόν έδωσε σύσσωμο του διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Α.Ο.Α Σαρωνικός (Σκληρός, Στρίγκος, Καραγιαννίδης): Λεούσης, Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος, Άρσος, Λαμπαδάριος, Σαρρής, Χατζίνας, Κυργιόπουλος, Μαλτέζος, Μαυριάνος, Μαλτέζου, Τρίμη, Λυκούρη.