Η Αφροδίτη Κοσμά στο 7ο Basketball Camp του Σαρωνικού.


Την Αφροδίτη Κοσμά, μπασκετμπολίστρια του Ολυμπιακού και της Εθνικής Ομάδας, φιλοξένησε σήμερα το 7ο Basketball Camp του Σαρωνικού, που πραγματοποιείται στο προπονητήριο του ΕΠΑΛ και θα διαρκέσει μέχρι τις 26 Ιουλίου. Η αθλήτρια δήλωσε πολύ χαρούμενη που βρίσκεται στο καλοκαιρινό camp, που γίνεται ωστόσο σε όχι συνηθισμένες συνθήκες, αφού δεν υπάρχει κλειστό γήπεδο στην Αίγινα και σημείωσε ότι είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες προσπάθειες.

Στο Aegina Portal μίλησε εκ μέρους της διοίκησης ο κ. Γιάννης Ρετσίνας, που αναφέρθηκε στους στόχους αυτής της καλοκαιρινής διοργάνωσης και στα οφέλη που αποκομίζουν τα παιδιά που συμμετέχουν. Ευχαρίστησε τους χορηγούς και όσους βοηθούν για την υλοποίησή του, ευχαρίστησε τους γονείς για την στήριξη που παρέχουν και τόνισε ότι για την διοργάνωση είναι πολύ σημαντικό να εξασφαλίζονται οι καλοί προπονητές, η καλή οργάνωση και οι καλές συνθήκες για την διεξαγωγή της.

Τέλος, ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και ευχήθηκε να υπάρξει η δύναμη ώστε να συνεχιστούν αυτές οι προσπάθειες. "Σκοπός μας είναι μέχρι να έχουμε, κάποια στιγμή, κανονικές εγκαταστάσεις, ο Σαρωνικός να ασχολείται με τμήματα υποδομής, μικρές ηλικίες και τα αγωνιστικά τους βήματα θα είναι στις προμπασκετικές κατηγορίες", είπε ο κ. Ρετσίνας που ευχαρίστησε την Αφροδίτη Κοσμά και τους προπονητές, που βρίσκονται για τρίτη συνεχή χρονιά κοντά στον Σαρωνικό.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png