Το αγωνιστικό διήμερο 26 και 27 Οκτωβρίου, των τμημάτων υποδομών του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Μία νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού. Συγκεκριμένα, το παιδικό επικράτησε με 52-38 του Πορφύρα, ενώ το εφηβικό τμήμα ηττήθηκε με 55-64 από τον Πόλις Καλλιθέας. Και τα δυο παιχνίδια έγιναν στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Αναλυτικά λοιπόν, για την 4η αγωνιστική των Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός φιλοξένησε τον μέχρι πρότινος αήττητο Πορφύρα, του οποίου επιβλήθηκε σχεδόν άνετα με 52-38. Οι νησιώτες έχοντας για ακόμα μια φορά ένα εξαιρετικό α’ ημίχρονο, προηγήθηκαν 32-19 (α’ δεκ. 18-12 και β’ δεκ. 14-7), δημιουργώντας  μια καλή διαφορά, που τους επέτρεψε στην συνέχεια να την διαφυλάξουν, παρά το νωθρό παιχνίδι τους στα δυο επόμενα δεκάλεπτα. Πρώτος σκόρερ ο Καλαμάκης με 19, ενώ από 9 πόντους είχαν οι Ρουμπάς, Γκρινέζος και Καλομοίρης. Αρκετά ικανοποιημένος εμφανίστηκε μετά το τέλος ο Φίλιππος Τζίτζης, ο οποίος έδωσε τα εύσημα στους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του για την προσπάθεια και την νίκη.
Τα δεκάλεπτα 18-12, 14-7, 7-5, 13-14.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Τριανταφύλλου 2, Παντοφλίδης, Ρουμπάς 9, Πετρίτης 2, Καλαμάκης 19 (2), Γκρινέζος 9, Τζίτζης, Γκαρής, Λατσούνης, Γρυπαίος, Καλομοίρης 9 (1).

Τέλος, ο ελλιπής Παναιγιναϊκός ηττήθηκε για την 4η αγωνιστική των εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ, με 55-64 από τον Πόλις Καλλιθέας. Η ομάδα της Αίγινας παρατάχθηκε στο παιχνίδι χωρίς τους Μαρίνο, Χαλδαίο, Ρούμπα και Σχοινοχωρίτη, και παρ’όλο που ήταν αρκετά ανταγωνιστική στα δυο πρώτα δεκάλεπτα, κατέρρευσε στο 3ο, με αποτέλεσμα αν και διεκδίκησε την νίκη με αξιώσεις στο τέλος, δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Στα θετικά, η επανεμφάνιση του Βουλγαράκη μετά από δυο σχεδόν εβδομάδες λόγω τραυματισμού. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής μάλιστα, τελείωσε το ματς έχοντας 17 πόντους. Επίσης, συμμετοχή στον αγώνα είχε και ο Χρήστου, ο οποίος λόγω σπουδών επανεμφανίστηκε μετά από σχεδόν 3 χρόνια. Πρώτος σκόρερ του Παναιγιναϊκού αλλά και του παιχνιδιού ο Μαχμούτ Ζάκι με 28 πόντους.

Τα δεκάλεπτα 16-17, 16-15, 12-21, 11-11.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης, Βουλγαράκης): Καλαμάκης 9, Καλομοίρης, Γκρινέζος, Χρήστου 1, Δελής, Βουλγαράκης 17, Ζάκι 28, Αμπντουλάι.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png