Το αγωνιστικό διήμερο 2 και 3 Νοεμβρίου, των τμημάτων υποδομών του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Δύο στα δύο για τα τμήματα υποδομής του Παναιγιναϊκού το διήμερο, αφού τόσο οι παίδες όσο και οι έφηβοι πήραν αντίστοιχες εκτός έδρας νίκες. Συγκεκριμένα, το Σάββατο για την 5η αγωνιστική του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ, ο Παναιγιναϊκός επικράτησε με 59-44 του Ατρόμητου Πειραιά, ενώ την Κυριακή για την αντίστοιχη 5η αγωνιστική των εφήβων, η ομάδα του νησιού επιβλήθηκε με 77-64 του Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου. Αναλυτικά τώρα, μετά από ένα νευρικό από άποψη σκορ 1ο δεκάλεπτο, ο Παναιγιναϊκός επικράτησε άνετα του Ατρόμητου Πειραιά με 59-44 στο πρόσφατα ανακαινισμένο ιστορικό κλειστό των Καμινίων.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η ομάδα της Αίγινας μετά το 9-6 του α' δεκαλέπτου ανέβασε στροφές, και προηγήθηκε με 27-15 στο ημίχρονο. Ίδια σχεδόν εικόνα και στο γ' δεκάλεπτο, με τους νησιώτες να κρατούν την διαφορά πάνω από τους 15 πόντους, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στο τέλος αλλά με ηγέτη και σκόρερ τον Καλομοίρη, το συγκρότημα του Φίλιππου Τζίτζη έφυγε με την νίκη. Πρώτος σκόρερ ο Καλομοίρης με 25π, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Καλαμάκης και Γκρινέζος με 12π. και 11π. αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την επιβλητική εμφάνιση και την άνετη νίκη, οι άνθρωποι του Παναιγιναϊκού έχουν αρκετά παράπονα από την διαιτησία. Από την αναμέτρηση απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Πετρίτης και Ρουμπάς. Επόμενο παιχνίδι των νησιωτών είναι με τον Ολυμπιακό εντός έδρας, ένα ματς που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες.

Τα δεκάλεπτα 6-9, 9-18, 10-14, 19-18.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Τζίτζης Γιάννης 2, Πιτσούλης, Λορέντζος, Τριανταφύλλου 3 (1), Παντοφλίδης, Καλομοίρης 25 (4), Λατσούνης, Καλαμάκης 12, Γκαρής 2, Γρυπαίος, Γκρινέζος 11, Συμμεωνάκης, Τζίτζης Γιώργος.

Τέλος, σπουδαία εκτός έδρας νίκη και για το εφηβικό τμήμα του Παναιγιναϊκού κόντρα στον ανεβασμένο τελευταία Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου με 77-64. Οι νησιώτες ξεκίνησαν εντυπωσιακά της αναμέτρηση και προηγήθηκαν με 24-10 στο α' δεκάλεπτο, το οποίο ουσιαστικά τους χάρισε την νίκη αφού τα τρία επόμενα δεκάλεπτα υπήρξε ισορροπία στους πόντους. Με τους Ζάκι και Βουλγαράκη σε μεγάλη μέρα και άξιους συμπαραστάτες τους Καλομοίρη, Μαρίνο και Καλαμάκη, οι φιλοξενούμενοι παίζοντας κατά διαστήματα παραγωγικό μπάσκετ, έφτασαν στο διπλό απολύτως δίκαια.

Οι άνθρωποι του Παναιγιναϊκού πάντως εξέφρασαν πολλά παράπονα για το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων, οι οποίοι αγωνιστικά προσπάθησαν να είναι πιο κοντά στο σκορ, επιχειρώντας πολλά σουτ έξω από τα 6.75. Στους σκόρερ, ο Μαχμούτ Ζάκι για ακόμα μια φορά ήταν εκπληκτικός σημειώνοντας 30 πόντους, με τον Βουλγαράκη να προσθέτει ακόμα μία θετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας 21π. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός έχει ρεπό.
Τα δεκάλεπτα 10-24, 17-15, 19-21, 18-17.

Παναιγιναϊκός (Τζίτζης,Βουλγαράκης): Μαρίνος 7 (1), Καλαμάκης 2, Καλομοίρης 8, Ρουμπάς 7, Σχοινωχορίτης, Χαλδαίος 2, Λατσούνης, Βουλγαράκης 21, Ζάκι 30.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png