Παναιγιναϊκός-Ολυμπιακός (2) 55-35. Για την 6η αγωνιστική των Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Σπουδαία νίκη για το παιδικό τμήμα μπάσκετ του Παναιγιναϊκού επί του Ολυμπιακού (2) για την 6η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Το νησιώτικο συγκρότημα επικράτησε με το ευρύ 55-35, υποχρεώνοντας τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα. Ο Παναιγιναϊκός ήταν εξαιρετικός για ακόμα μια φορά, σε ένα σφιχτό πάντως παιχνίδι. Το α' δεκάλεπτο (11-11) ήταν αρκετά ισορροπημένο για τους δύο αντιπάλους, με τους κυανοκίτρινους της Αίγινας να πατάνε γκάζι στην συνέχεια και να προηγούνται στο ημίχρονο με 26-20. Στο γ' δεκάλεπτο η ομάδα του Φίλιππου Τζίτζη ήταν ολοκληρωτική, με άμυνα για σεμινάριο και αποτελεσματική επίθεση.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι νεαροί καλαθοσφαιριστές του νησιού δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στους ερυθρόλευκους και με σκορ 16-4, εκτόξευσαν την διαφορά στο +18 (42-24), με το τελευταίο δεκάλεπτο να έχει διαδικαστικό χαρακτήρα, βάση της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο του ανοικτού της Αίγινας. Το τελικό 55-35 κρίνεται απολύτως δίκαιο, με τον Παναιγιναϊκό να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη, κόντρα στον μέχρι τότε αήττητο Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι πάντως, είχαν πολλά παράπονα από την διαιτησία με συνεχής διαμαρτυρίες, σε ένα ματς στο οποίο πάντως η ομάδα της Αίγινας ήταν κυρίαρχη καθ' όλη την διάρκεια του. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα όπως είναι λογικό, οι καλαθοσφαιριστές του Παναιγιναϊκού πανηγύρισαν "έξαλλα", με τους αρκετούς φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ανοικτού της Αίγινας, να τους χειροκροτούν για την μεγάλη αυτή νίκη, η οποία συνοδεύτηκε και με πολύ καλή εμφάνιση.

Διψήφιο αριθμό πόντων είχαν οι Καλαμάκης (16π), Γκρινέζος (16π) και Καλομοίρης (10π). Πλέον ο Παναιγιναϊκός βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς, καθώς έχει 5 νίκες και μόλις 1 ήττα, στο ματς της πρεμιέρας με τον Φοίνικα Πειραιά (54-57). Την επόμενη αγωνιστική (7η), με την οποία πέφτει η αυλαία του α' γύρου ο Παναιγιναϊκός θα φιλοξενήσει τους Κυρίαρχους Παλαιάς Κοκκινιάς.
Τα δεκάλεπτα 11-11, 15-9, 16-4, 13-11.
Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Συμεωνάκης, Τριανταφύλλου 3 (1), Λατσούνης, Ρουμπάς 4, Τζίτζης, Καλαμάκης 16, Γκρινέζος 16, Γκαρής, Πετρίτης 6, Γρυπαίος, Καλομοίρης 10 (1), Λορέντζος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png