Το αγωνιστικό διήμερο 23 και 24 Νοεμβρίου, των τμημάτων υποδομών του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα για τμήματα υποδομών του Παναιγιναϊκού, στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΝΑ. Συγκεκριμένα, το Σάββατο το παιδικό τμήμα επικράτησε με 61-57 του Φοίνικα Πειραιά, και την Κυριακή το εφηβικό επιβλήθηκε του Αετού Καλλιθέας με 92-47. Και οι δύο αναμετρήσεις έγιναν στο ανοικτό γήπεδο της Αίγινας. Αναλυτικά τώρα, για την 8η αγωνιστική το παιδικό τμήμα του Παναιγιναϊκού επικράτησε με 61-57 του Φοίνικα Πειραιά, καλύπτοντας παράλληλα και τους 3 πόντους που είχε ηττηθεί στο ματς του α' γύρου (54-57). Το παιχνίδι είχε από την αρχή τον χαρακτήρα ντέρμπι, καθώς οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο.

Στα τελευταία λεπτά οι νησιώτες έδειξαν πιο ψύχραιμοι, και κατάφεραν να πανηγυρίσουν μια σημαντική νίκη, και το κυριότερο να πάρουν και την διαφορά σε περίπτωση ισοβαθμίας με την ομάδα του Πειραιά. Ο Παναιγιναϊκός σύμφωνα με τους ανθρώπους του έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία, η οποία όπως είπαν με τα σφυρίγματά τους έβαλε τον Φοίνικα μέσα στο ματς, με ανύπαρκτα όπως υποστήριξαν φάουλ και βήματα σε βάρος των νησιωτών. Πρώτοι σκόρερ των κυανοκίτρινων οι Καλαμάκης και Γκρινέζος οι οποίοι σημείωσαν από 17 πόντους, με τον Καλομοίρη να προσθέτει άλλους 12π. Τα δεκάλεπτα 17-14, 13-13, 14-14, 17-16. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός αντιμετωπίζει τον Πειραϊκό εκτός έδρας. 
 
Παναιγιναϊκός: Συμεωνάκης, Τριανταφύλλου 6 (2), Ρουμπάς 7, Τζίτζης 2, Καλαμάκης 17, Γκαρής, Γκρινέζος 17, Πετρίτης, Γρυπαίος, Καλομοίρης 12, Παντοφλίδης
 
Τέλος, άνετη επικράτηση για το εφηβικό τμήμα του Παναιγιναϊκού επί του αδύναμου Αετού Καλλιθέας με 92-47 για την 8η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ. Η νησιώτικη ομάδα μετά από ένα σχετικά μέτριο α' ημίχρονο, ανέβασε στροφές στην συνέχεια μετατρέποντας την αναμέτρηση σε υγιεινό περίπατο. Εντυπωσιακοί για ακόμα μια φορά Ζάκι και Βουλγαράκης, οι οποίοι σημείωσαν 36 και 25 πόντους αντίστοιχα, ενώ διψήφιο αριθμό πόντων είχαν και οι Ρουμπάς (14π) και Μαρίνος (10π). Αρκετά ελπιδοφόρα επίσης και η εμφάνιση του νεαρού Χαλδαίου με 4 πόντους. Τα δεκάλεπτα 22-12, 17-19, 28-7, 25-8. Την επόμενη αγωνιστική ο Παναιγιναϊκός έχει ρεπό. 
 
Παναιγιναϊκός: Μαρίνος 10, Καλαμάκης, Καλομοίρης 3 (1), Σχοινοχωρίτης, Γκαρής, Χαλδαίος 4, Σοφικίτης, Δελής, Βουλγαράκης 25, Ζάκι 36, Ρουμπάς 14
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png