Ο αγώνας του Σαρωνικού με τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου για το προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Αν και το πρωτάθλημα (τουρνουά) του προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ βρίσκεται αισίως στην 3η αγωνιστική, ο Σαρωνικός έπαιξε την Κυριακή το πρώτο του παιχνίδι. Η νησιώτικη ομάδα υποδέχτηκε τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν την νίκη με 39-28. Σε αυτά τα τουρνουά-πρωταθλήματα στόχος όλων των ομάδων είναι η συμμετοχή, η εκμάθηση και η διασκέδαση των νεαρών καλαθοσφαιριστών, με το τελικό αποτέλεσμα να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΣε αυτό το μήκος κύματος εκπέμπουν και στον Σαρωνικό, με τους ανθρώπους που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομής να δίνουν το βάρος στην εκμάθηση πρώτα απ' όλα και μετά στην χαρά της συμμετοχής. "Το γεγονός ότι ήταν μια καλή προσπάθεια και αφού ξεπεράστηκε το τρακ της πρώτη συμμετοχής, οι μικροί αθλητές μας άφησαν καλές εντυπώσεις και φυσικά πολλές ελπίδες για ακόμα καλύτερες εμφανίσεις', τα λόγια των ανθρώπων του νησιώτικου συλλόγου οι οποίοι είδαν μαζί με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ανοικτού της Αίγινας, διάθεση και ταλέντο από τους νεαρούς παίκτες. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι του προμίνι Σαρωνικού, παρόλο που βρισκόμαστε ήδη στην 4η αγωνιστική.  Και αυτό γιατί τα προηγούμενα προγραμματισμένα ματς του Σαρωνικού, αναβλήθηκαν για διάφορους λόγους.

Α.Ο. Σαρωνικός (Σκληρός): Λεούσης, Μαργαρίτης, Σαρρής, Θεοδωρόπουλος, Άρσος, Λαμπαδάριος, Μαρίνης, Εμμανουήλ, Βουδιγάρης, Χατζίνας, Κυργιόπουλος, Λυκούρη, Μαλτέζος, Βασιλείου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png