Οι αγώνες του εφηβικού τμήματος του Παναιγιναϊκού.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Χωρίς να συναντήσει την παραμικρή δυσκολία ο Παναιγιναϊκός επικράτησε με 91-42 του Απόλλων Πειραιά-Μοσχάτου, ο οποίος εμφάνισε πολλές αδυναμίες. Από την αρχή της αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής των εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ, φάνηκε η διαφορά των δύο ομάδων με το νησιώτικο συγκρότημα να προηγείται στο α' δεκάλεπτο με 25-7. Στο β' δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν επιθετικά, με την άμυνα όμως να εξακολουθεί να είναι η 'Αχίλλειος πτέρνα'.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Οι γηπεδούχοι με όπλο την άμυνα και τα ελεύθερα σουτ κατάφεραν να φτάσουν σε μια άνετη νίκη, με τους Βουλγαράκη και Ζάκι να σημειώνουν 34 και 32 πόντους αντίστοιχα. Τα δεκάλεπτα 25-7, 28-16, 18-4, 20-15. Πλέον στον Παναιγιναϊκό στρέφονται στα υπόλοιπα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο, τον Φοίνικα Πειραιά και τον Αετό Καλλιθέας, όπου θα καθορίσουν και την τελική θέση της ομάδας στην βαθμολογία της Γ' Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ
 
Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Μαρίνος 9 (1), Καλαμάκης 2, Καλομοίρης, Ρουμπάς 8, Γκαρής 2, Βουλγαράκης 34 (3), Ζάκι 32, Αντουλάι 2. 
 
Ακολουθούν οι αγώνες του Παναιγιναϊκού τις προηγούμενες ημέρες. 
Για την 11η αγωνιστική η ομάδα του νησιού επιβλήθηκε άνετα του ουραγού στην βαθμολογία Εθνικού με 59-38 εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να εντυπωσιάσουν, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, κόντρα στον αδύναμο Εθνικό, με τους Ζάκι και Βουλγαράκη να πετυχαίνουν από 15 πόντους αντίστοιχα. Διψήφιο αριθμό πόντων και από τον Μαρίνο (10π). Τα δεκάλεπτα 10-14, 8-13, 10-20, 10-12. 
 
Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Λατσούνης, Γκαρής, Καλομοίρης 6 (2), Μαρίνος 10 (1), Καλαμάκης 5, Αντουλάι, Ρουμπάς 8, Ζάκι 15, Βουλγαράκης 15. 
 
Για την 13η αγωνιστική της Γ' Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός ηττήθηκε με 69-53 από τον Πόλις Καλλιθέας εκτός έδρας. Οι νησιώτες δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το ματς, με τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν ανώτεροι να φτάνουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Καλλιθέας είχε κερδίσει και στο ματς του α' γύρου στην Αίγινα με 64-55. Από τον Παναιγιναϊκό, πρώτος σκόρερ ήταν ο Βουλγαράκης με 26π, με τον Ρουμπά να ακολουθεί με 12π. Τα δεκάλεπτα 15-11, 17-9, 19-14, 18-19. 
 
Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Μαρίνος 6, Καλαμάκης, Ρουμπάς 12 (1), Χαλδαίος, Λατσούνης, Βουλγαράκης 26 (1). 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png