Παναιγιναϊκός-Ατρόμητος Πειραιά 84-75. Για την 12η αγωνιστική της Γ' Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ.


Για την 12η αγωνιστική της Γ’ Κατηγορίας των Εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ ο Παναιγιναϊκός επικράτησε του Ατρόμητου Πειραιά με 84-75. Ο πρόεδρος του Παναιγιναϊκού κ. Φίλιππος Τζίτζης δήλωσε στο Aegina Portal ότι το παιχνίδι σε αρκετές περιπτώσεις ήταν πολύ σκληρό από τους φιλοξενούμενους του Ατρομήτου, ενώ σοβαρά παράπονα έχει η ομάδα του και από την διαιτησία λέγοντας ότι "φόρτωσε" αναίτια με φάουλ του καλαθοσφαιριστές του νησιωτικού συλλόγου.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο κ. Τζίτζης τόνισε ότι το ντέρμπι της αγωνιστικής που διεξήχθη στο ανοικτό της Αίγινας, διεκόπη αρκετές φορές, λόγω αντεγκλήσεων μεταξύ των φιλάθλων των δυο ομάδων που βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Σύμφωνα με τις ίδιες δηλώσεις, η ομάδα προέβη σε καταγγελία και διαμαρτυρία προς την διοργανώτρια αρχή της ΕΣΚΑΝΑ, για τον ορισμό ειδικά του Β’ διαιτητή. Για το θέμα αναμένεται να εκδοθεί Δελτίο Τύπου από την ομάδα.
 
Αγωνιστικά, οι κυανοκίτρινοι του νησιού επικράτησαν με 84-75, με τον πανύψηλο Μαχμούτ Ζάκι να πετυχαίνει 34 πόντους, μαζεύοντας και 30 ριμπάουντ. Εξαιρετικός και ο Ρουμπάς με 23 πόντους, ενώ σπουδαία εμφάνιση και από τον Μαρίνο οποίος σημείωσε 12 πόντους με 4 τρίποντα. Σημαντική βοήθεια και από τον Βουλγαράκη με 12 πόντους (αποβλήθηκε με 5 φάουλ στο 32’), ενώ καταλυτικός και ο Καλομοίρης ιδιαίτερα στην άμυνα με 6 κοψίματα. Πολλές βοήθειες ήρθαν και από τον πάγκο, με τους Καλαμάκη, Γκαρή, Γκρινέζο και Πετρίτη.
 
Τα δεκάλεπτα 22-14, 24-27, 17-21, 21-13.
 
Παναιγιναϊκός (Τζίτζης): Μαρίνος 12 (4), Καλαμάκης 3, Καλομοίρης (6 κοψ.), Σχοινοχωρίτης, Γκαρής, Γκρινέζος, Χαλδαίος, Πετρίτης, Βουλγαράκης 12 (10 ασίστ), Ζάκι 34 (30ρ.), Ρουμπάς 23 (1).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png