Ο αγώνας του Σαρωνικού με τον Πορφύρα για το προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την πρώτη του νίκη από την ημέρα που μας συστήθηκε πέτυχε το μεσημέρι της Κυριακής το προμίνι του Σαρωνικού. Το νεοσύστατο τμήμα του συλλόγου το οποίο έδωσε το πρώτο του επίσημο αγώνα πριν από κάτι παραπάνω από ένα χρόνο, επικράτησε με 62-25 του Πορφύρα στο ανοικτό της Αίγινας, γεμίζοντας όπως είναι φυσιολογικό, με μεγάλη χαρά τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές του νησιώτικου συλλόγου. Παρ' όλα αυτά, όπως έχουν κατά καιρούς επισημάνει οι ιθύνοντες του Σαρωνικού, σκοπός του τμήματος σε αυτούς τους αγώνες δεν είναι απαραίτητα οι νίκες αλλά κυρίως η σωστή εκμάθηση των νέων αθλητών οι οποίοι στο ξεκίνημα τους ως ενεργοί πλέον καλαθοσφαιριστές να μάθουν πάνω σε σωστές βάσεις το άθλημα του μπάσκετ.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο σεβασμός στους συναθλητές τους, το ομαδικό παιχνίδι και η προσήλωση του κάθε αθλητή είναι τα κύρια και βασικά χαρακτηριστικά των προσπαθειών του ανθρώπων του Σαρωνικού για το προμίνι της ομάδας. Στα αγωνιστικά τώρα, οι δύο ομάδες προσπάθησαν και κατάφεραν να παρουσιάσουν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στις εξέδρες, οι οποίοι τους πρόσφεραν στο τέλος απλόχερα το χειροκρότημα τους. Η κυριακάτικη αναμέτρηση διεξήχθη στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ.

Α.Ο. Σαρωνικός (Σκληρός): Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος, Άρσος, Λαμπαδάριος, Ρεκλείτης, Μαρίνης, Χατζίνας, Κυργιόπουλος, Λυκούρη, Μαλτέζος, Κατσούλης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png