Ο αγώνας του Σαρωνικού με τον Α.Ο. Ταταύλα για το προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 2η συνεχόμενη νίκη (την προηγούμενη αγωνιστική 62-25 τον Πορφύρα) του στο πρωτάθλημα προμίνι πέτυχε το πρωί της Κυριακής ο Σαρωνικός, οποίος επικράτησε του Α.Ο. Ταταύλα εκτός έδρας με 44-40. Οι νησιώτες σε ένα εξαιρετικά αμφίρροπο παιχνίδι δυο πολύ καλών ομάδων, κατάφεραν να πάρουν την νίκη η οποία είναι και η πρώτη τους σε εκτός έδρας παιχνίδι. Όπως είναι λογικό, η κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα έφερε χαμόγελα στους μικρούς καλαθοσφαιριστές του Σαρωνικού για 2ο συνεχόμενο παιχνίδι, με τους ανθρώπους της ομάδας να βλέπουν μέρα με την μέρα σταδιακή αγωνιστική πρόοδο.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο αγώνας έγινε στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής, ενώ την επόμενη αγωνιστική ο Σαρωνικός φιλοξενεί την Ελευθερία Μοσχάτου. Τα δεκάλεπτα 7-14, 9-6, 9-11, 15-13. Α.Ο. Σαρωνικός (Σκληρός): Μαργαρίτης, Θεοδωρόπουλος, Άρσος, Λαμπαδάριος, Ρεκλείτης, Μαρίνης, Χατζίνας, Κυργιόπουλος, Μαλτέζος, Κατσούλης, Λεούσης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png