Ο αγώνας του Σαρωνικού με τον Α.Σ. Πέρα για το προμίνι της ΕΣΚΑΝΑ.


Γράφει ο Σταύρος Ρωπαΐτης.
Την 4η διαδοχική του νίκη στο πρωτάθλημα προμίνι πέτυχε το πρωί του Σαββάτου ο Σαρωνικός, ο οποίος επικράτησε με 57-48 του Α.Σ. Πέρα. Οι μικροί καλαθοσφαιριστές του νησιού αν και δεν ξεκίνησαν καλά την αναμέτρηση, βελτιώθηκαν στην συνέχεια και έφτασαν στην νίκη. Οι δυο ομάδες παρουσίασαν πολύ ωραίο θέαμα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες του ανοικτού της Αίγινας, οι οποίοι στο τέλος τους χειροκρότησαν θερμά βλέποντας τους νεαρούς καλαθοσφαιριστές και των δύο ομάδων να αγωνίζονται κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, καθώς το πρωί του Σαββάτου επικρατούσε τσουχτερό κρύο στο γήπεδο, κάτι που όμως δεν φάνηκε να τους πτοεί ιδιαίτερα.

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina PortalΟι άνθρωποι του Σαρωνικού έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο από την προσπάθεια, όσο βέβαια και από την νίκη, η οποία είναι και η 4η συνεχόμενη. 'Μόνο τυχαίο γεγονός δεν είναι η ακόμα μια νίκης μας, αφού πλέον η δουλειά που γίνεται αρχίζει και φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο', τα λόγια των υπευθύνων του νησιώτικου συλλόγου. 'Παραμένουμε προσγειωμένοι και ταυτισμένοι με τον στόχο μας, που είναι η προσπάθεια στο να μάθουν οι αθλητές να αγωνίζονται ομαδικά και με σεβασμό στο άθλημα', κατέληξαν. Τα δεκάλεπτα 13-14, 8-18, 21-6, 15-10.
Α.Ο. Σαρωνικός (Σκληρός): Μαργαρίτης, Άρσος, Θεοδωρόπουλος, Λαμπαδάριος, Μαρίνης, Ρεκλείτης, Χατζίνας, Μαλτέζος, Κυργιόπουλος, Κατσούλης, Λυκούρη, Λεούσης, Εμμανουήλ, Σαρρής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png