Αμφιάλη - Παναιγιναϊκός 62 - 66. Για τον δεύτερο αγώνα των play offs, στην Β’ Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ.

amfiali-panaiginaikos.jpg
Μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Παναιγιναϊκού στο δρόμο των play offs, στην Β’ Παίδων της ΕΣΚΑΝΑ, απέναντι στην Αμφιάλη, την οποία νίκησε με 62 - 66, έφερε την ισοπαλία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία με Φίλιππο Τζίτζη.
Υπενθυμίζεται ότι η Αμφιάλη, είχε νικήσει τον Παναιγιναϊκό στην έδρα του, στον πρώτο αγώνα με τελικό σκορ 56 - 59, για τη διαμόρφωση του οποίου χρειάστηκαν δύο παρατάσεις. 

Στην έδρα της Αμφιάλης, η ομάδα του Αλέξη Ιωαννίδη στάθηκε πολύ καλά, ολοκληρώνοντας την εμφάνισή της με ένα πολύ δυνατό τέταρτο δεκάλεπτο. Πιο συγκεκριμένα τα δεκάλεπτα του αγώνα ήταν: 22-15,  9-13, 18-15, 13-23.

Η τρίτη αναμέτρηση θα γίνει στην έδρα του Παναιγιναϊκού, στην Αίγινα, την Κυριακή.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png