Ο προπονητής του Παναιγιναϊκού, Αλέξανδρος Ιωαννίδης, για την έναρξη της νέας αθλητικής περιόδου. Έκανε κάλεσμα στα παιδιά της Αίγινας, να γνωρίσουν το μπάσκετ.

20240923_180108.jpg
Καθώς σύντομα ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αγωνιστικών τμημάτων του Παναιγιναϊκού και βρίσκονται, ήδη, σε λειτουργία οι ακαδημίες του, με την ευκαιρία της έναρξης της νέας αθλητικής περιόδου, μίλησε στο Aegina Portal ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης, προπονητής του  Παναιγιναϊκού  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. 


Ο προπονητής του Παναιγιναϊκού, Αλέξανδρος Ιωαννίδης είπε:

Η περσυνή χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά, ήμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Τα παιδιά έπαιξαν αρκετούς αγώνες. Είχαμε τρία αγωνιστικά τμήματα, μάλιστα είχαμε αρκετές διακρίσεις στο παιδικό μας τμήμα. Έφτασε στην τελική φάση της ΕΣΚΑΝΑ. Παίξαμε κάποιους πάρα πολύ ωραίους αγώνες και κάθε αγώνας ήτανε μία γιορτή για μας. Επίσης είχαμε δύο παιδιά τα οποία παίξανε σε κλιμάκια της Εθνικής. Τον ένα τον έχω δίπλα μου είναι ο Γιώργος Μαργαρώνης. Άλλο ένα παιδί που πήγε στα κλιμάκια της Εθνικής ήταν ο Γιάννης Άρσος.

Έχουμε τρία τμήματα και το κάθε τμήμα αριθμεί 20 παιδιά. Στόχος μας είναι να αυξηθούμε. Θέλουμε να αυξηθούμε όσο μπορούμε, να γίνουν τα παιδιά περισσότερα, να γνωρίσουν περισσότερα παιδιά το μπάσκετ. Γι' αυτό κάνουμε και ένα δημόσιο καλές μας όλα τα παιδιά της Αίγινας να έρθουν να δοκιμάσουνε το μπάσκετ, να μας γνωρίσουνε και να γνωριστούμε. 

Η μεγάλη μας προσδοκία είναι να 'χουμε και εμείς ένα κλειστό γυμναστήριο θα ήταν όλα πολύ καλύτερα. Όλες οι ομάδες έχουν ένα κλειστό γυμναστήριο, θεωρούμε ότι για το νησί της Αίγινας είναι ζωτικής σημασίας. Κάθε χρόνο και θα τα λέω όσο θα είμαι εδώ, ένα κλειστό γυμναστήριο είναι απαραίτητο για να γυμνάζεται η νεολαία με ασφάλεια σε όλες τις καιρικές συνθήκες και να αποτελέσει μία κοιτίδα αθλητισμού, αλλά και πολιτισμού, γιατί στο κλειστό γυμναστήριο δεν θα γίνονται μονάχα αθλητικά γεγονότα, θα γίνονται και πολιτιστικά γεγονότα. 

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους χορηγούς μας, την Saronic Ferries που μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι εντός και εκτός και όλους όσους στηρίζουν την προσπάθειά μας. Kάνουμε κάλεσμα να μας στηρίξει παραπάνω η τοπική κοινωνία. 

Nα τονίσω ότι φέτος για πρώτη χρονιά νομίζω ότι δεν έχει ξαναγίνει, τουλάχιστον όσο είμαι εγώ δεν έχει ξαναγίνει, κατεβάζουμε εφηβικό τμήμα. Είναι μια διαδικασία πολύ ωραία για τα παιδιά που μεγαλώνουν, να έχουνε μια ενασχόληση πέραν των μαθημάτων και των πανελληνίων τους και να βρίσκει στέγη ο ελεύθερος χρόνος".

Ο Αλέξανδρος Ιωαννίδης ευχαρίστησε την ομάδα του Παναιγιναϊκού και ιδιαίτερα τον κ. Φίλιππο Τζίτζη για την εμπιστοσύνη που του δείχνουν.

Μαζί του οι νεαροί αθλητές της ομάδας Τάκης Τζίτζης και Γιώργος Μαργαρώνης, που μίλησαν, εν συντομία, για την προσωπική τους εμπειρία από την χρονιά που πέρασε και κάλεσαν τους φίλους της ομάδας και του μπάσκετ, να παρακολουθήσουν τον πρώτο τους αγώνα την Κυριακή στις 11 π.μ., που αγωνίζονται το εφηβικό και το παιδικό τμήμα.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png