ΝΟΑ. Πανελλήνιο Κύπελλο Ιστιοπλοΐας 11χρονων αθλητών optimist.

Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός  στην ιστιοπλοΐα κάθε χρόνο αποτελεί το Πανελλήνιο κύπελλο 11χρονων αθλητών στην κατηγορία των optimist. Bασικός διοργανωτής ηταν η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (ΕΙΟ)μαζί με τους φορείς του τόπου και τον ναυτικό όμιλο. H Ιτέα για μία ακόμη χρονιά, εκμεταλλευόμενη την βούληση αλλά και την θέληση τοπικών τους παραγόντων κατάφερε  να διοργανώσει τους  αγώνες. Περίπου 200 αθλητές μαζί με συνοδούς, προπονητές και γονείς κατέκλυσαν για 4 ημέρες την Ιτέα, ενισχύοντας την τοπική οικονομία, όπως είχε γίνει και στην Αίγινα το 2008.  
 
Το πανελλήνιο κύπελλο 11χρονων αθλητών διοργανώθηκε  από 16 εως 19 Ιουνίου στον όρμο Ιτέας. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 193 αθλητές, εκ των οποίων οι 4 του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, η Πανταζη Αθηνα (11η θεση) ο  Χπρηστος Μοιρας  (50η θεση),ο Νικος Χαλδαιος  (59η θεση) και ο Σχοινοχωριτης Κων/νος (110η θεση )

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που για μία ακόμη φορά  συμμετειχαν στους αγωνες. Κλείνοντας θα πρέπει να αναφερθεί ότι η αθλήτρια μας Καλαντζη Βαρβαρα ήδη φόρτωνει τον εξοπλισμό της για την Balantonfured της Ουγγαρίας   όπου θα συμμετέχει από 6 εως 13 Ιουλιου 2013  στο Πανευρωπαϊκό /Παγκοσμιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας Laser 4.7, ενώ οι  ευχές όλων μας για καλή επιτυχία και καλή επιστροφή θα της συνοδεύουν.