Νέες επιτυχίες του ΝΟΑ στο "5o Kύπελλο Ερυθρού Σταυρού".

Δύο ακόμη επιτυχίες έφερε η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στο νησί μας. Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Βέρα Καλαντζή συνέχισε το σερί των επιτυχιών κατακτώντας την πρώτη θέση στην γενική βαθμολογία των Laser 4.7 αλλά και της κατηγορίας των κοριτσιών.

Αναλυτικά η αθλητική κίνηση του διημέρου, το βράδυ της Δευτέρας στην αθλητικη εκπομπή Offside.



Είναι η τέταρτη κατά σειρά διοργάνωση που κερδίζει επάξια στις τέσσερις διοργανώσεις που έχει συμμετάσχει! Αυτή την φορά όμως δεν θα σταθεί μόνη της στο βάθρο από την πλευρά της Αίγινας, καθώς ο Κωνσταντίνος Κατρίδης κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία των αγοριών. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερης σημασίας για δυο λόγους: 1) ήταν για φιλανθρωπικό σκοπό και 2) οι συμμετοχές ήταν από όλη την Ελλάδα και πολλές στον αριθμό. O αγώνας διοργανώθηκε το Σαβ/κο 30/11-1/12 από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και τον Ερυθρό Σταυρό και είχε την ονομασία: "5o Kύπελλο Ερυθρού Σταυρού". Διαβάστε περισσότερα...
Το παράβολο συμμετοχής ήταν 10 ευρώ για κάθε αθλητή και το εισέπρατταν αδελφές του Ερυθρού Σταυρού. Ο αγώνας ήταν για τις εξής κατηγορίες σκαφών: Finn, Laser STD, Laser RDL, Laser 4.7, Optimist, 470 και 420. Ο συνολικός αριθμός των αθλητών από όλες τις κατηγορίες άγγιξε τις τετρακόσιες! Η αποστολή του Ν.Ο.ΑΙ θα ήταν πενταμελής κανονικά με τους: Ερρίκο Στάθη, Βέρα Καλαντζή, Κων/νο Κατρίδη, Ροδίτη Παναγιώτη, Αλίκη Καλαντζή και προπονητή τον Κωνσταντίνο Χανιώτη. Μια ξαφνική αδιαθεσία και πυρετός όμως ταλαιπώρησε Παναγιώτη και Αλίκη με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχουν τελικά καθόλου στους αγώνες.

Ο Ερρίκος ενόψει της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Ομάν τέλος του χρόνου, πίεσε παραπάνω το σκάφος του με αποτέλεσμα να χάσει 2 ιστιοδρομίες από τις 6 λόγω ζημιών στον εξοπλισμό του. Έτσι όλο το βάρος έπεσε στην Βέρα και τον Κωνσταντίνο που τα κατάφεραν περίφημα ομολογουμένως!

Ολοκληρώθηκαν 6 ιστιοδρομίες συνολικά με τις καιρικές συνθήκες να έχουν απ’ όλα.. κύμα, δυνατό άνεμο, κόψιμο του αέρα, ήρεμη θάλασσα και γενικώς με αυτά τα δεδομένα μπορούσαν να πρωτοστατήσουν οι αθλητές κάθε σωματικού βάρους. Αγωνίστηκαν 60 αθλητές συνολικά στην κατηγορία Laser 4.7 και 25 αθλητές στην κατηγορία των Laser RDL που μετείχε ο όμιλος μας.

Τα αποτελέσματα είναι τα εξής: Laser 4.7 1η Βέρα Καλαντζή. 3ος Κωνσταντίνος Κατρίδης. Laser RDL 12ος Ερρίκος Στάθης Η απονομή των επάθλων των αθλητών μας θα πραγματοποιηθεί μαζί με τον Διεθνή αγώνα Ολυμπιακών κατηγοριών-Athens Eurolymp Week 2014- που διοργανώνει η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία τον Μάρτιο.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png