Τις κυρίες Βίκυ Κωτσάκη και Ελένη Αλαρή βράβευσε σήμερα το απόγευμα, κατά τη διάρκεια μίας σεμνής τελετής, ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας. Την κυρία Βίκυ Κωτσάκη που διετέλεσε πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου επί σειρά ετών, βράβευσε η κυρία Λίλη Βογιατζή Λεούση, και την κυρία Ελένη Αλαρή, που υπηρέτησε τον όμιλο από διάφορες θέσεις του διοικητικού συμβουλίου, ο κύριος Νίκος Κρητικός.
Η βράβευση έγινε κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για την απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων στους μικρούς ιστιοπλόους, που παρακολούθησαν την καλοκαιρινή ακαδημία του Ιουλίου. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του ομίλου κύριος Νίκος Πτερούδης.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.
Tune in Apps
Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player: