Ξεκίνησαν οι καλοκαιρινές ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στην παραλία του Αγίου Βασιλείου.

Στην παραλία του Αγίου Βασιλείου, η οποία θεωρείται από τους γνώστες των αθλημάτων της ιστιοπλοΐας ως το ιδανικό σημείο στην Αίγινα για τέτοιου είδους δραστηριότητες, ξεκίνησαν εδώ και λίγες ημέρες οι καλοκαιρινές ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας. Σε αυτές συμμετέχουν 30 παιδιά, τα οποία μαθαίνουν από τους έμπειρους προπονητές τον σωστό τρόπο για να ξεκινήσουν στην ιστιοπλοΐα.

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας κύριος Νίκος Πτερούδης, μίλησε στο Aegina Portal με την ευκαιρία της λειτουργίας των ακαδημιών, ζητώντας από τους κατοίκους του νησιού, να στηρίζουν και τις μελλοντικές πρωτοβουλίες του ομίλου. Επίσης, έκανε αναφορά στο χαμηλό κόστος συμμετοχής για όσους θέλουν να ασχοληθούν, αλλά και τη μεγάλη επιτυχία του νεαρού Δημήτρη Μπήτρου, που πρόσφατα έλαβε τη δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Κύπελλο optimist 11χρονων, αθλητής ο οποίος προέρχεται και αυτός από τις ακαδημίες του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png