Optimist Ν.Ο.Α. Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών.


Δελτίο Τύπου
Παραπάνω από ικανοποιητικά είναι τα αποτελέσματα που έφεραν οι ιστιοπλόοι μας στη σειρά προκριματικών αγώνων  που ξεκίνησαν στις 28 Φεβρουαρίου μέχρι 29 Μαρτίου 2009. Στην κατηγορία σκαφών ΟPTIMIST πραγματοποιήθηκαν 10 ιστιοδρομίες και η συμμετοχή ήταν αρκετή μεγάλη- 106 αγόρια και 59 κορίτσια.

Σκοπός των αγώνων ήταν να προκριθούν τα πρώτα 14 αγόρια και τα πρώτα 8 κορίτσια για να συνεχίσουν στον ενωμένο γύρο (Πανελλαδική Πρόκριση ) στις 11-16 Απριλίου στις εγκαταστάσεις τις Ε.Ι.Ο. απ’ τον οποίον θα βγει η Εθνική Ομάδα
που θα μας εκπροσωπήσει στο Παγκόσμιο και Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Ν.Ο.Α. συμμετείχε με 13 αθλητές εκ’ των οποίων οι 4 είναι το καινούριο αίμα του Ν.Ο.Α.

  • Στα αγόρια στην κατηγορία OPTIMIST προκρίθηκαν οι Στάθης Παναγιώτης (5ος) Στάθης Ερρίκος (13ος)
  • Στα κορίτσια στην κατηγορία OPTIMIST προκρίθηκε η Γκαρή Νατάσα 2η
  • Στην Γενική αγόρια τα αποτελέσματα είναι ως εξής: Ροδίου Νοτης 29ος και Φαφαλιος Ηλίας 79ος.
  • Στην Γενική κορίτσια τα αποτελέσματα είναι ως εξής: Πέππα Δήμητρα 10η, Κων/πουλου Ανίτα 16η, Καλαντζή Βέρα 18η, Λάλιζα Δανάη 22η, Μακριωνίτη Λυδία 27η, Λάλιζα Χαρά 39η, Καλαντζη Αλίκη 44η, Τρίμη Ευαγγελίνα 47η.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png