Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών. Πρωτιά για την Αλίκη Καλατζή στη γενική κατάταξη και στα κορίτσια.


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δεύτερο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Αθηνών για Laser 4,7 που διοργάνωσε ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος στις 4 και 5 Μαρτίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 70 αθλητές από όλη την Περιφέρεια Αθηνών και ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε με 3 αθλητές, την Αλίκη Καλαντζή, τον Δημήτρη Χαρικιόπουλο και την Μαρτίνα Μαλτέζου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Η Αλίκη Καλαντζή κατέκτησε την 1η θέση στην γενική κατάταξη (overall),  αλλά και την 1η θέση στα κορίτσια, τόσο στον αγώνα του ΝΑΣ όσο και στο σύνολο των δυο Περιφερειακών Πρωταθλημάτων κι έτσι προκρίνεται στην επόμενη φάση που είναι η πρόκριση για την Εθνική Ομάδα.

Ο Δημήτρης Χαρικιόπουλος κατέλαβε την 29η θέση και την 27η στο σύνολο των δυο αγώνων, ενώ η Μαρτίνα Μαλτέζου στην πρώτη της εμφάνιση σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση τερμάτισε στην 64η θέση. Ο ΝΑΟ εύχεται συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές του και στην προπονήτρια τους Ερμίνα Μπάτση. Η συνέχεια θα δοθεί στον επόμενο αγώνα με την επωνυμία "Athens Eurolymp Week" στις 10-12 Μαρτίου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png