"Παστρικάκεια 2017". 1η θέση για τον Γιώργο Μπήτρο του ΝΟΑ στα Optimist 11χρονα.


Στο Φαληρικό όρμο έγιναν το διήμερο 6-7 Μαΐου οι αγώνες  με την επωνυμία "Παστρικάκεια 2017", που συνδιοργάνωσαν η σχόλη Ναυτικών Δοκίμων, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος και ο ιστιοπλοϊκός όμιλος Πειραιά, με τη συμμέτοχη αθλητών από τις κατηγορίες Optimist, 2.4, Laser 4.7, Laser RDL laser STD, Hansa, J24, Lightning, Yngling. Στις εγκαταστάσεις της  σχολής  Ναυτικών Δοκίμων με την παρουσία αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, επισήμων,  εκπροσώπων φορέων, γονέων και φυσικά των αθλητών που συμμετείχαν στους αγώνες, δόθηκαν  τα κύπελλα και τα μετάλλια στους αθλητές που διακρίθηκαν.

Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας συμμετείχε με αθλητές του σε δυο κατηγορίες, στα laser 4.7 και στα optimist.   Στην κατηγορία  laser 4.7 συμμετείχαν 38 αθλητές και ανάμεσα τους έλαβαν μέρος  οι αθλητές του ΝΟΑ Δημήτρης Χαρικιόπουλος Δημήτρης και ο Χρήστος Μοίρας. Ο Δημήτρης Χαρικιόπουλος κατέλαβε την 14η και ο Χρήστος Μοίρας την 31η θέση. Να αναφέρουμε ότι για τον Χρήστο Μοίρα ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στην κατηγορία Laser 4.7.

Στην κατηγορία optimist ο Δημήτρης Μπήτρος κατέλαβε την 8η θέση ενώ στην ηλικία του ήταν πρώτος, ενώ στην κατηγορία οptimist "11χρονα" ο Γιώργος Μπήτρος κατέλαβε την 1η θέση.

O Χατζίνας Γιώργος (38) , ο Στεργιούλας Ορφέας  (44 ) , ο Βογιαντζόπουλος Δημήτρης  (71) , η Λορέντζου Λυδία  (75), ο Δημόπουλος Παναγιώτης  (79), ο Παναγιώτης Τσιόγκας (87), ο Χαλδαίος Δημήτρης  (95) και ο Κόκκαλης Αθανάσιος (97) .

Να αναφέρουμε ότι και οι τέσσερις τελευταίοι μας αθλητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες και τα πήγαν πολύ καλά, σε παρουσία 106 σκαφών. Ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας εκφράζει τα συγχαρητήρια του στους  προπονητές του Ιωάννη Ζαπονίδη και Ερμίνα Μπάτση και βέβαια στους αθλητές μας που συμμετείχαν.
Με πληροφορίες από Δελτίο Τύπου του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png