Τα πανιά του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας στην Εθνική.

Δελτίο Τύπου.
Με μεγάλη υπερηφάνεια σας ανακοινώνουμε ότι στην κατηγορία σκαφών τύπου Optimist πέρασε επάξια στην Εθνική Ομάδα 2009 η αθλήτρια μας Νατάσα Γκαρή και θα εκπροσωπήσει τη χωρά μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Optimist που θα γίνει στις 4-12 Ιουλίου 2009 στο Πιράν –Σλοβενίας με μεγάλες πιθανότητες για διάκριση.

Αναλυτικά στην τελική πρόκριση που έγινε στις 11-15 Απριλίου 2009 στη Μαρίνα Δέλτα (Ε.Ι.Ο.), στην οποία συμμετείχαν τα 120 καλύτερα σκάφη απ’ολη την Ελλάδα, ο Ν.Ο.Α. έλαβε μέρος με 4 αθλητές. Από τα τελικά αποτελέσματα, μόνο οι πρώτοι 12 αθλητές θα περνούσαν στην Εθνική Ομάδα.

Να αναφέρουμε ότι άτυχοι στάθηκαν οι αθλητές μας Πέππα Δήμητρα, Στάθης Παναγιώτης και Στάθης Ερρίκος, που την πρώτη μέρα του αγώνα δεν κατάφεραν να είναι μπροστά στη βαθμολογία λόγω των ασθενών ανέμων και επηρεάστηκε έτσι η απόδοση τους και το τελικό αποτέλεσμα .

Στην κατηγορία σκαφών τύπου Laser 4.7 πέρασε στην Εθνική Ομάδα 2009 ο αθλητής μας Άκης Γκαρής και θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Laser 4.7 που θα γίνει στις 7-14 Αύγουστο 2009 στην Ελσίνκι-Φινλανδίας και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Laser 4.7 που θα γίνει στις 24-31 Ιουλίου 2009 στο Βυζιο-Βραζιλίας. Στην τελική πρόκριση που έγινε στις 11-15 Απριλίου 2009 στη Μαρίνα Δέλτα (Ε.Ι.Ο.) στην οποία συμμετείχαν τα 53 καλύτερα σκάφη απ’ ολη την Ελλάδα ο ΝΟΑ έλαβε μέρος με 3 αθλητές.

Άτυχοι στάθηκαν η αθλητές μας Λεούσης Χρήστος και Λαλιώτη Αλεξάνδρα που ακυρώθηκε σε μια ιστιοδρομία και έτσι επηρεάστηκε η απόδοση της και το τελικό αποτέλεσμα. 
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png