Βραβεύσεις και απονομές στον ΝΟΑ, μετά την ολοκλήρωση της ακαδημίας και την επιτυχημένη συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα.


Η καθιερωμένη τελετή που περιλαμβάνει βραβεύσεις και απονομές των ιστιοπλόων του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του ομίλου. Οι απονομές των αναμνηστικών αφορούν στα παιδιά που παρακολούθησαν την καλοκαιρινή ακαδημία optimist του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας, που έγινε το προηγούμενο διάστημα στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου και ολοκληρώθηκε. Τις απονομές έκανε ο πρόεδρος του ΝΟΑ κύριος Νίκος Πτερούδης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύθηκε ο αθλητής του ΝΟΑ Δημήτρης Μπήτρος, που εκτός από μία εξαιρετική χρονιά με μια 2η θέση overall στα αγόρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Optimist και αρκετές ακόμη διακρίσεις σε άλλες διοργανώσεις, συμμετείχε στην Εθνική Ομάδα όπου ήρθε 6ος στην γενική κατάταξη στα αγόρια, στο πανευρωπαϊκό που έγινε λίγες μέρες πριν στο Bourgas της Βουλγαρίας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής βραβεύθηκε και ο προπονητής Γιάννης Ζαπονίδης, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, μαζί με τον αθλητή του Δημήτρη Μπήτρο μίλησαν στο Aegina Portal για την μέχρι τώρα πορεία τους, τα μελλοντικά σχέδια της αγωνιστικής ομάδας και τον στόχο που είναι η συμμετοχή του χρόνου στο παγκόσμιο της Κύπρου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png