Εξαιρετικές οι επιδόσεις από τους αθλητές του ΝΟΑ στο παγκόσμιο της Βραζιλίας.


Ανταπόκριση της αποστολής του Ναυτικού Ομίλου Αίγινας από το Rio de Janeiro
Βροχερή μέρα με ανέμους έντασης 7 κόμβων, Νότιας διεύθυνσης, επικράτησαν σήμερα στο θαλάσσιο στίβο που διεξάγεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 4.7 στη Βραζιλία. Η εμφάνιση της Ελλάδος ήταν αρκετά καλή στην μια και μοναδική ιστιοδρομία που πραγματοποιήθηκε, καθώς ο Χρήστος Λεούσης στο χρυσό γκρουπ των αγοριών τερμάτισε στην 11 θέση και η Αλεξάνδρα Λαλιώτη στα κορίτσια στην 6 θέση. Με αποτέλεσμα να μειώσουν πολύ την διαφορά με τους αθλητές που βρίσκονται μπροστά τους μέχρι τώρα στην γενική κατάταξη. Αυτή την στιγμή ο Χρήστος βρίσκεται συνολικά στην 19η θέση και η Αλεξάνδρα στην 9η θέση. Ευελπιστούμε να δούμε ένα καλό φινάλε αύριο. Αύριο είναι και η τελευταία μέρα του πρωταθλήματος και το όριο τις τελευταίας ιστιοδρομίας είναι στις 16.00 μ.μ. αφού εδώ το σκοτάδι πέφτει πολύ νωρίς.


Όσο αφορά για τη χθεσινή ημέρα έπνεαν ανατολικοί άνεμοι έντασης 4-6 κόμβων. Απο Ελληνικής πλευράς, στα αγόρια μόνο ο Χρήστος Λεούσης του Ν.Ο.ΑΙΓΙΝΑΣ κατάφερε να περάσει στο ''χρυσό'' γκρούπ. Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση σήμερα. Τερμάτισε 16ος και 3ος σε δύο κούρσες που πραγματοποιήθηκαν στο τελικό και κατάφερε να κατέβει 22 ολόκληρες θέσεις στην γενική κατάταξη. απο τους 108 αθλητές είναι 22ος απο 44ος που ήταν χθές. Καλύτερη μέρα ήταν και για την Αλεξάνδρα Λαλιώτη πραγματοποιόντας ιστιοδρομίες εντός δεκάδας αφού τερμάτισε 8η μετά από σφύριγμα της τζουρίας σε κούρσα που ήταν 3η και στην επόμενη ιστιοδρομία τερμάτισε 4η!! Βρίσκεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης κοριτσιών.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις αυριανές κούρσες στους Χρήστο Λεούση και Αλεξάνδρα Λαλιώτη και φυσικά στον προπονητή τους Κωνσταντίνο Χανιώτη, που τιμούν τα Ελληνικά χρώματα και συνεχίζουν τη μεγάλη παράδοση του Ναυτικού Ομίλου της Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png